Ce pățit o femeie care și-a lăsat mașina la reparat, la un service auto. A doua zi a avut parte de șocul vieții sale: „M-au sunat pompierii să-mi spună”

25 iunie 2024 8:07   Fapt divers

Poveste care ar putea părea desprinsă dintr-un film: Mihaela Antal, o femeie din Iași, a trăit un coșmar după ce și-a dus mașina la un service auto din Târgu Frumos pentru o simplă reparație la portieră. Ce a urmat a depășit orice așteptare rezonabilă.

Incidentul neașteptat

Totul a început miercuri dimineața, mai exact pe 19 iunie 2024, când Mihaela a ajuns la service-ul „La Cătălin”, situat pe strada Justiției nr. 2 din Târgu Frumos. Motivul vizitei sale era o problemă la portieră pe care o avea la mașina sa Volvo V60. „Aveam o problemă la portieră, deoarece nu se închidea prea bine și am vrut să o verifice. Dacă tot am ajuns acolo, le-am spus mecanicilor să o pună pe tester, să vadă dacă mai trebuie schimbat ceva”, a explicat Mihaela.

La prima vedere, totul părea în regulă. Totuși, mecanicii au descoperit și alte probleme la motor care necesitau intervenție, ceea ce a crescut semnificativ suma totală pe care Mihaela trebuia să o plătească, dar a decis să le rezolve și pe acestea.

Veste șocantă: mașina sa a ars

A doua zi, în dimineața zilei de joi, Mihaela a primit un apel de la pompierii din Târgu Frumos, care i-au dat o veste uluitoare: mașina sa fusese găsită arsă complet în satul Prigoreni, la câțiva kilometri distanță de Târgu Frumos. „Efectiv, nu mi-a venit să cred când am auzit, nu avea nicio logică. Am aflat ulterior că mașina a fost luată de Cătălin Achiței, patronul service-ului, și a ars chiar în față casei cumnatului său”, a adăugat Mihaela.

Reacția femeii

Rămasă fără mașină și fără explicații satisfăcătoare din partea patronului service-ului, Mihaela a luat imediat măsuri legale. „Am luat legătura cu patronul service-ului, Cătălin Achiței, și i-am spus că vreau să îmi plătească despăgubiri pentru ce s-a întâmplat. Mi-a spus că nu e vina lui, a luat mașina să o testeze după ce a reparat-o și nu are ce face”, a declarat Mihaela. Ulterior, femeia a depus o plângere la poliție, fiind determinată să își recupereze pierderea financiară suferită din această întâmplare absurdă.

Confruntat cu situația, patronul service-ului, Cătălin Achiței, a refuzat să ofere detalii sau să răspundă acuzațiilor. „Eu nu sunt acum în zonă, veniți în câteva zile la locul faptei, dacă vreți să aflați mai multe”, a fost tot ce a avut de spus Achiței într-o conversație telefonică.

Mai multe