Cel mai bun dezinfectant natural. Lidia Fecioru îți spune secretul

1 februarie 2024 19:44   Fapt divers
Ultima actualizare:

Lidia Fecioru, unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți români, a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, despre ingredientul extrem de des folosit în mâncărurile noastre, care acționează ca un bun dezinfectant al camerei noastre. 

Dacă folosim trucul folosit de Lidia Fecioru, vom observa cu ușurință cum putem aerisi complet camera în doar 3 ore cu ajutorul frunzei de dafin. Tot cu acest ingredient putem rezolva cu ușurință probleme ale gingiilor sau putem liniști somnul copiilor. 

„Mi-am adus aminte să mai vorbesc despre frunza de dafin, pentru că e foarte important să vă aduc alte și alte noutăți despre ea”, a spus Lidia Fecioru, la emisiune.

Lidia Fecioru, despre câteva dintre întrebuințările frunzei de dafin 

Bioenergoterapeutul i-a obișnuit deja pe români cu nenumărate sfaturi și leacuri benefice în mai multe aspecte ale vieții lor. Acum însă, Lidia Fecioru vine în ajutorul celor care caută diverse soluții pentru a aerisi camera într-un mod corect, fără a fi nevoie de prea mult timp și prea mulți bani. În acest caz, trucul cu frunza de dafin este mai multe decât suficient, spune vedeta:

„Celor care au probleme cu o gingivită, cu o infecție dentară, cu un proces de inflamație a gingiilor, paradontoză, de multe ori le miroase gura. Așa că, de două-trei ori pe zi, puteți mesteca câte o frunză de dafin.

Copiiilor care dorm mai agitat, care se trezesc repede, e bine să le punem niște frunze de dafin într-un săculeț, să îl punem în fața de pernă sau chiar săculețul lângă ei, acolo unde dorm ei cu căpuțul.

Dacă vrem să dezinfectăm o încăpere, facem un ceai de frunze de dafin, lăsăm așa vreo trei ore, astupat, să iasă bine din frunză mirosul, și îl turnăm într-o farfurie și lăsăm în cameră. Aerisim și dăm să iasă mirosul ăla de frunză de dafin și să vedeți cum aerisește camera de nu îți vine să crezi", a mai spus bioenergoterapeutul.

Mai multe