De ce trebuie să pui frunze de dafin pe calorifer. Trucul care te va scuti de o mare cheltuială

Probabil că fiecare dintre noi ne putem gândi măcar și la câteva rețete care folosesc frunzele de dafin printre ingrediente. Însă, câți români știu că acest ingredient atât de versatil poate fi folosit și dincolo de bucătărie? Mai ales în perioada de iarnă, dafinul poate fi folosit într-un mod cu totul inedit!

Câteva frunze de dafin vor schimba aerul în casă / foto: Freepik
Câteva frunze de dafin vor schimba aerul în casă / foto: Freepik

Probabil că deja am mai auzit că există diferite produse din bucătărie ce pot fi folosite și în restul casei, pentru o mulțime de lucruri. Adesea, este vorba despre bicarbonat și oțet, care sunt unele dintre cele mai versatile lucruri pe care le avem în casă. Însă, nu doar acestea ne pot fi de mare ajutor!

Dafinul este extrem de util în perioada de iarnă, deoarece ne poate oferi un mare avantaj: ne poate face întreaga casă să miroasă frumos! Mai precis, acest ingredient banal din bucătăria noastră ne poate scăpa de dat banii pe nenumăratele odorizante care se găsesc în comerț și al căror miros dispare în doar câteva minute, după ce le utilizăm!

Frunzele de dafin ne pot face casa să miroasă frumos

Acest truc ingenios este folosit de mult timp, iar tot ce ne trebuie pentru a-l pune în aplicare sunt câteva frunze de dafin!

Odată ce avem acest ingredient banal, ce se găsește prin toate magazinele din țară, tot ce trebuie să facem este să punem dafinul pe calorifer! Iarna, pe măsură ce acesta se va încălzi, dafinul va începe să oferă un miros plăcut casei noastre, iar în numai câteva minute, întreaga atmosferă va fi schimbată.

Iar pe lângă mirosul plăcut pe care îl poate emana, frunzele de dafin mai pot fi utilizate și în alte moduri! De exemplu, cu toții suntem de acord că insectele nu sunt niciodată un musafir binevenit în casele noastre!

Ei bine, dacă punem puțin dafin prin cămară, sertare, ori prin locurile pe unde am văzut insecte, le vom putea alunga cu ușurință din casa noastră! Acesta nu vor suporta mirosul de dafin, așa că problema va dispărea extrem de rapid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net