Zodia care rămâne singură în luna februarie. Trece printr-o despărțire dureroasă sau printr-un divorț

Deja începem să ne îndreptăm cu pași repezi către finalul lunii ianuarie, iar mișcările astrale încep să îndrepte anumite zodii către căile pe care le vor urma de-a lungul întregului an. Acest lucru, desigur, poate fi o sabie cu două tăișuri pentru unii nativi, însă pentru o zodie anume este foarte posibil ca luna februarie să vină cu o despărțire extrem de dureroasă.

Februarie va fi o lună dificilă pentru fecioare
Februarie va fi o lună dificilă pentru fecioare

Momentele de trecere sunt extrem de importante în context astral, iar mișcările planetelor se pot face simțite mult mai intens în perioade încărcate emoțional, cum ar fi Anul Nou. Cu toate acestea, după cum putem observa, deja începem să ne apropiem de luna februarie, iar astrele încep deja să îndrepte unii nativi către ce urmează să fie tema recurentă a acestui an.

În unele cazuri, desigur, acest lucru poate fi unul pozitiv, însă pentru nativii din zodia Fecioară, lucrurile nu vor sta deloc atât de bine!

Mișcările astrale nu le sunt deloc favorabile în luna care urmează, iar dacă se află deja într-o relație, este foarte posibil ca această să ajungă la sfârșit, într-un mod destul de dureros. Mai precis, fecioarele se pot despărți de persoana dragă, iar dacă sunt căsătorite, este posibil chiar să ajungă la divorț!

Urmează o lună dureroasă pentru Fecioară

Este foarte posibil ca fecioarele să se simtă copleșite de cerințele partenerului, sau chiar să simtă că acesta nu mai este interesat să continue relația. Iar, în ciuda eforturilor pe care le vor face nativii acestei zodii, este foarte posibil ca nimic să nu funcționeze cum sperau!

Pentru Fecioară, luna februarie poate veni cu o despărțire dureroasă, poate chiar un divorț, iar, în general, toate eforturile lor pe plan amoros vor fi sortite eșecului.

Chiar și în cazul nativilor care nu se află într-o relație, dacă încearcă să se apropie de cineva în luna februarie, este foarte greu ca eforturile lor să aibă succes. Nativii acestei zodii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și să se aștepte la ce este mai rău, de-a lungul lui februarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tv rusia jpg
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput  Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
chiftele pexels jpg
ceai verde jpg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
POZA png
image
actualitate.net
image
actualitate.net