Cum să ai un machiaj rezistent. Trucurile make-up artiștilor

10 septembrie 2024 8:28   Fapt divers

Un machiaj impecabil este acel tip de look care nu doar că arată bine, dar rezistă și ore întregi pe ten. Cu ajutorul produselor potrivite și al tehnicilor corecte, poți avea un machiaj de nota zece care se menține proaspăt și vibrant pe parcursul întregii zile. Iată câteva trucuri recomandate de make-up artiști pentru a-ți asigura un machiaj de durată:

Un machiaj rezistent începe cu o piele bine pregătită. Curăță tenul în profunzime cu un demachiant potrivit tipului tău de piele, apoi folosește un toner pentru față care să închidă porii. Hidratează cu o cremă lejeră, cu absorbție rapidă, pentru a permite pielii să o absoarbă înainte de aplicarea machiajului. O piele bine pregătită creează un fundament perfect pentru produsele de machiaj și contribuie la durata acestora.

Primerul acționează ca un adeziv pentru machiaj, umplând liniile fine și porii, și creând o suprafață netedă pentru fondul de ten. Alege un primer cu finisaj mat dacă ai tenul gras sau mixt, și unul hidratant dacă ai tenul uscat. Dacă ai pori dilatați, optează pentru un primer destinat acestei probleme. Un primer de calitate îți va asigura un machiaj uniform și de lungă durată.

Citește mai mult pe canal33.

Mai multe