Dana Roba realizează machiaj cu termen de garanție pentru mirese și soacre: „Prinzi și nunta și petrecerea de ciorbă de potroace!”. Cât costă machiajul rezistent 48 de ore?

#Exclusiv Click!

Dana Roba, make-up artist, de profesie, are agenda plină de nunți, vara asta, fiind preferata mireselor și a soacrelor, în materie de machiaj. Dana Roba susține, exclusiv pentru Click!, că fardurile și tehnica ei sunt unice și de lungă durată: „Garantez 24 de ore, dar rezistă și 48!”, spune Dana Roba, care anul trecut a fost adusă în pragul morții de soțul bătăuș.

„Muncesc pentru fetele mele, ca să aibă de toate!”

Dana Roba se luptă în instanță, cu fostul soț, care a desfigurat-o, anul trecut, cu lovituri de ciocan, pentru custodia celor două fiice. Susține că, deși muncește enorm, ca make-up artist, chiar și câte 20 de ore, mai ales în weekend, când au loc nunțile, nimic nu i se pare greu:

„Muncesc foarte mult pentru fetele mele, ca să aibă de toate, să le duc în cele mai frumoase locuri de joacă pentru copii, să aibă haine de calitate, mâncare bună, să se bucure de tot”, spune Dana Roba, exclusiv pentru Click!

Cât costă machiajul pentru mirese și soacre?

Dana Roba are foarte multe cliente, viitoare mirese, dar și nașe și soacre, la salonul ei de înfrumusețare din Timișoara. I s-a dus vestea că este foarte talentată ca make-up artist, având o tehnică unică, rezistentă:

„Slavă Domnului, merge foarte bine treaba, am și mirese. Și în timpul săptămânii muncesc, sunt nunțile de rromi din Timișoara, sunt solicitată și de ei. Ar fi în calcul să-mi fac un salon de înfrumusețare și în București, aș avea succes!

Machiajul pe care eu îl fac nu îl face nimeni, îl garantez 24 de ore, dar ține 48 de ore, până la ciorba de potroace, așa m-au lăudat. Pentru mirese, ca să iasă de la mine ca scoase din cutie costă în jur de 700 de lei, iar pentru nașă costă în jur de 400 de lei. De obicei, nașa plătește și pentru mireasă!”, a mai adăugat ea, exclusiv pentru Click!

Ce îi cere cu insistență Rosa, fosta mamă-soacră?

Dana Roba a căștigat procesul cu soțul bătăuș, acesta fiind condamnat la 7 ani de închisoare, dar și la daune morale de 90.000 de euro. Însă urmează procesul de divorț și pentru custodia fetelor, dar și cel cu fosta soacră:

„Acum nu mă lasă în pace fosta mea soacră, Rosa, zice că vrea să vadă fetele. Păi, să le vadă, dar fiicele mele vor? Ea s-a întrebat asta?

Ele sunt mari acum, pot decide pe cine doresc să vadă pe lumea asta, dorința lor se ia în considerare. Rosa poate cere orice, văd că nu mă lasă în pace, e pusă, evident, de tatăl fetelor, care anul trecut m-a adus în pragul morții”.

Cu ce sechele a rămas după ce a fost bătută crunt de soț?

Dana Roba ne-a mai dezvăluit și cu ce probleme grave de sănătate a rămas după ce a fost bătută crunt de soțul ei:

„Am rămas fără gust și fără miros, cred că nu voi mai avea toată viața. Când îmi cumpăr un parfum, rog vânzătoarea să îmi descrie mirosul.

Am rămas însă și fără forță în mâna dreaptă, de-abia lucrez, plus că e nevoie de o operație foarte scumpă de reconstrucție a craniului  zdrobit cu lovituri de ciocan. O să văd unde mă voi opera, în Turcia sau în Germania”, ni s-a mai confesat Dana Roba, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
image
actualitate.net
image
actualitate.net