Prima reacție a Danei Roba în verdictul primit de soțul care a măcelărit-o cu ciocanul: „Merita nu 7 ani de închisoare, ci pe viață!”. În ce țară vrea să se mute, de frica lui?

#Exclusiv Click!

Dana Roba se declară intrigată de pedeapsa blândă primită ieri de soțul bătăuș, Daniel Balaciu, cu care se află în proces, după ce anul trecut el a adus-o în pragul morții. Femeia, care a rămas cu sechele, pe viață, în urma loviturilor de ciocan, ne-a oferit, în exclusivitate pentru Click!, o primă reacție. E decisă să nu-l lase să scape atât de ușor, așa că va face recurs.

Daniel Balaciu, soțul bătăuș al Danei Roba, a fost condamnat ieri la 7 ani de închisoare, după ce și-a bătut crunt soția anul trecut: 

„Condamnă inculpatul Balaciu-Daniel Remus la pedeapsa de 7 ani închisoare, pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de violență în familie în modalitatea omorului, cu executare în regim de detenție(…). 

Se aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, dreptul de a comunica și de a se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri de persoana vătămată Balaciu Daniela, cu excepția cazurilor când comunicarea sau apropierea de persoana vătămată este necesitată de exercitarea de către inculpat a drepturilor părintești privind minorele Balaciu Chantal-Luiza și Balaciu Celine-Casandra și dreptul de a se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri de locuința și locul muncă al persoanei vătămate, cu excepția cazurilor când apropierea este necesitată de exercitarea de către inculpat a drepturilor părintești(…), pe o perioadă de 3 ani calculați de la data executării pedepsei închisorii”, conform portal.just.ro

Prima reacție a Danei Roba: „Sunt foarte dezamăgită!”

La aflarea veștii, Dana Roba a luat atitudine, manifestându-și tristețea că legile din România sunt mult prea blânde, în astfel de cazuri, în care femeile au de suferit pe viață, în urma agresivității soților:

„Sunt foarte dezamăgită de decizie. Această pedeapsă blândă nu le protejează deloc pe femeile care au fost mutilate de soți, de iubiți. Eu mulțumesc Domnului că încă sunt în viață, atât pot spune. Oricum, 7 ani de închisoare sunt foarte puțini, o să iasă foarte repede, mi-e teamă de el.

Am făcut recurs, nu vreau să rămână cu așa o pedeapsă mică. Ar merita pedeapsa cu închisoare pe vecie, pe viață, la ceea ce mi-a făcut! Aștept să se încheie și procesul de divorț și când voi obține custodia totală a fiicelor mele sunt hotărâtă să mă mut definitiv din țară, în Dubai, Germania sau în Elveția.

Îmi deschid acolo salon, plătesc dările la stat și dacă mă caută iar ca să mă amenințe sau se apropie de mine, va fi săltat imediat. Acolo, legile sunt foarte aspre, femeile care au avut suferit ce am suferit eu sunt protejate”, spune ea, exclusiv pentru Click!

Are să primească despăgubiri de 80.000 de euro

Dana Roba ne-a spus și cum va recupera de la soțul bătăuș suma de 80.000 de euro, stabilită în instanță drept daune:

”Această sumă reprezintă, de fapt, 70.000 de euro daune morale și 10.000 de euro cheltuielile de judecată, deși eu am plătit vreo 13.000 de euro Cum voi recupera acești bani? Păi, din partea lui din apartamentul în care am stat, îl vând și iau și partea lui”. 

A rămas fără are bani de operație, pentru reconstrucția craniană

Dana Roba era programată, în toamnă, la operația pentru refacerea cutiei craniene, însă nu mai are bani pentru intervenția chirurgicală, care urma să aibă loc la o clinică din Turcia:

„Nu mai am bani de operație, strânsesem 10.000 de euro, dar soțul meu mi-a trimis ANAF-ul pe cap, a trebuit să mai dau din banii strânși de la oameni. Unde să mai merg, adio, operație! Dar, nu mă las, voi munci în străinătate și voi face rost de bani. În unele țări astfel de operații se fac și gratuit”, a mai menționat Dana Roba, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net