Călăul Danei Roba și-a primit pedeapsa. Daniel Balaciu a fost condamnat la ani grei de închisoare și este obligat să plătească daune morale

Călăul Danei Roba și-a primit sentința, după ce în urmă cu mai bine de un an a fost pe punctul de a o ucide. Judecătorii au decis ani grei de pușcărie pentru Daniel Balaciu, dar și o sumă de bani pe care trebuie să o plătească drept daune morale. 

Dana Roba și Daniel Balaciu / foto: Arhiva Click!
Dana Roba și Daniel Balaciu / foto: Arhiva Click!

Dana Roba a fost pe punctul de a-și pierde viața după ce soțul ei și tatăl celor două fetițe i-a aplicat mai multe lovituri de ciocan în cap. Cu toate că a scăpat ca prin minune, make-up artista încă mai are de suferit în urma măcelului la care a fost supusă. 

Câți ani de pușcărie face Daniel Balaciu? 

Conform informațiilor apărute, după mai multe audieri în instanță, Danei Roba i s-a făcut dreptate. Daniel Balaciu a fost condamnat la 7 ani de închisoare. 

„Condamnă inculpatul Balaciu-Daniel Remus la pedeapsa de 7 ani închisoare pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de violență în familie în modalitatea omorului, cu executare în regim de detenție(…)

Se aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, dreptul de a comunica și de a se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri de persoana vătămată Balaciu Daniela, cu excepția cazurilor când comunicarea sau apropierea de persoana vătămată este necesitată de exercitarea de către inculpat a drepturilor părintești privind minorele Balaciu Chantal-Luiza și Balaciu Celine-Casandra și dreptul de a se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri de locuința și locul muncă al persoanei vătămate, cu excepția cazurilor când apropierea este necesitată de exercitarea de către inculpat a drepturilor părintești(…), pe o perioadă de 3 ani calculați de la data executării pedepsei închisorii”, conform portal.just.ro

Dana Roba primește daune morale în valoare de 80.000 de euro

Daniel Balaciu este obligat să îi plătească fostei sale partenere de viață și suma de 80.000 de euro daune morale. 

„(…) obliga inculpatul Balaciu Daniel-Remus la plata sumei de 80.000 de euro cu titlu de daune morale. Respinge, in rest, pretentille partii civile. In temeiul art. 397 alin. 1, art. 25 CPP, raportat la art. 1391 alin. 2 Cod civil respinge actinea civilã formulat prin reprezentant legal, pentru partile civile Balaciu Celine Casandra si Balaciu Chantal Luiza.

În temeiul art. 397 alin. 1, art. 25 CPP, raportat la art. 1357 gi urm C. civ., art. 49 alin.1 si art.50 alin.1 din Legea nr. 136/1995, admite actiunea civil formulat de partea civilă Spitalul Clinic Judetean de Urgent „Pius Brinzeu’ Timisoara, cu sediul în Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 156, jud. Timis, si obliga inculpatul la plata către partea civil a sumei de 15.230,22 de lei reprezentând daune materiale.

În temeiul art. 276 alin. 1 CPP, oblig inculpatul la plata către partea civila Balaciu Daniela a sumei de 28.000 de lei cu titlu de cheltuiala judiciara facuta de parte. În temeiul art. 274 alin. 1 CPP, obligã inculpatul la plata sumei de 7000 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu apel in termen de 10 zile de la comunicare”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net