Dana Roba, întâlnire de gradul 0 cu fosta soacră. Ce și-au strigat cele două la tribunal

Ultima actualizare:

Dana Roba și fosta soacră au stat față în față la tribunal. Ce experiență a trăit make-up artista recent, când a văzut-o pe Rosa, cea care i-a dat viață călăului care mai bine cu un an în urmă a bătut-o crunt cu un ciocan în cap. 

Dana Roba / foto: Arhiva Click!
Dana Roba / foto: Arhiva Click!

Daniel Balaciu a fost condamnat la 7 ani de închisoare, și cu toate că decizia nu este încă definitivă, Dana Roba se teme pentru viața ei și a celor două fetițe pe care le au împreună. 

Dana Roba: „Am stat față-n față”

Fosta soacră i-a deschis proces Danei Roba, și astfel cele două s-au văzut la tribunal. La scurt timp după ce au dat ochi în ochi au început să-și arunce cuvinte grele referitor la episodul prin care bruneta a fost pe punctul de a-și pierde viața. 

„Am fost astăzi la proces cu Rosa, fosta mea soacră, vrea să vadă fetele. Ea care nu m-a ajutat cu 5 lei de când s-a întâmplat nenorocirea, de când a vrut fiso să mă omoare, acum vrea să vadă fetele. A fost interogatoriul atât al meu, cât și al lor, au fost prezenți martorii, s-a stabilit ca până în august să se analizeze toate CD-urile, tot ce am depus eu și ce au depus. Am stat făță-n față cu ea la judecătorie!”, a spus Dana Roba, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 „Eu lupt până în pânzele albe pentru copiii mei”

Dana Roba a declarat că fosta soacră a spus că ea și Daniel Balaciu trăiau și din pensia ei. De asemenea, Rosa a mărturisit că ea a fost cea care le-a cumpărat casa, fapt pe care bruneta l-a negat. 

„Ea mi-a zis că nu îmi e frică de Dumnezeu să mint, dar ea minte. A întrebat-o avocata dacă recunoaște că eu eram singura sursă de venit a familiei și soțul ei a zis că nu, că din banii lui de pensie am reușit eu să întrețin doi copii și că ne-a cumpărat casă. Niște mincinoși. Eu lupt până în pânzele albe pentru copiii mei. Acum socrii merg să facă o cerere la Protecția Copilului că să vină și să vadă în ce condiții pot să le crească pe fete în casa lor”, a mai spus Dana Roba.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
mihai albu logo webp
banner Viva
pepe
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
image
actualitate.net
image
actualitate.net