Doar 4% dintre cititori reușesc să rezolve acest exercițiu mental matematic în doar 12 secunde. Te numeri printre ei?

5 iunie 2024 6:13   Fapt divers

Doar 4% dintre cititori sunt capabili să rezolve acest exercițiu în12 secunde sau mai puțin. Dacă reușiți să-l finalizați în timpul alocat, o să obțineți deja un rezultat grozav. Dar dacă, pe lângă asta, reușiți să reduceți și mai mult acel timp, veți face parte dintr-un grup select de minți superioare care stăpânesc excelent matematica și pot face soluționa astfel de probleme cu viteza fulgerului. Pregătește-ți cronometrul, pentru că viteza va fi cheia rezolvării acestei provocări matematice. Pe lângă modul corect, evident.

Accepți provocarea de astăzi?

Te-ai săturat de monotonia rețelelor sociale? Este timpul să vă activați mintea cu un univers de provocări matematice interesante! Cufundă-te într-o lume în care îți vei testa abilitățile ca niciodată, rezolvând probleme cu viteza fulgerului, împingându-ți limitele și stăpânind arta calculului. Îndrăznește să accepți această provocare și stimulează-ți mintea cu un exercițiu mental matematic complex care te va face să gândești creativ. Mintea vă va mulțumi și vă va răsplăti cu multă satisfacție!

Ți-ai demonstrat deja voința de a dori să găsești soluția corectă și să scoți cel mai bun timp. Acesta este un exercițiu complex din domeniul matematic pe care va trebui să-l rezolvi, care la prima vedere poate fi considerat a fi dificil deoarece numerele sunt de două cifre (unele dintre ele). Există în total 6 numere pe care trebuie să le combinați, dar există o modalitate corectă de a face acest lucru, deoarece trebuie să ordonați prioritatea operațiilor în funcție de semnele matematice. Încercați să vă dați seama în timpul alocat cum este corect să procedați.

Rezolvarea puzzle-ului matematic

În continuare, vă vom explica pas cu pas ce trebuie să faceți pentru a rezolva acest exercițiu matematic. 

PASUL 1: 93 - 8 ÷ 2 + 7 - 34 ÷ 17

PASUL 2: 93 - 4 + 7 - 2 = 94

Cu ceea ce s-a detaliat mai sus, răspunsul la exercițiul matematic este 94. Mai întâi trebuia să rezolvi cele două împărțiri și, în final, să aduni și să scazi cele patru numere care ți-au rămas. 

Mai multe