Ea este femeia cu 15.000 de piercing-uri. În ce zona a corpului sunt localizate majoritatea dintre ele

13 februarie 2023 15:21   Fapt divers

Elaine Davidson (56 de ani) locuiește în Edinburgh și este acoperită din cap până în picioare cu peste 15.000 de piercing-uri metalice, dintre care 3.500 în interiorul vaginului. Aceasta deține recordul mondial pentru cele mai multe piercing-uri. În ciuda faptului că bijuteriile cântăresc trei kilograme, ea a recunoscut că vrea să ajungă la 20.000 de piercing-uri pentru a-și menține titlul recordul mondial.

Femeia de origine braziliană, fostă asistentă medicală, a explicat că are și 3.500 de piercing-uri în interiorul vaginului, dar a trebuit să meargă în SUA pentru a le căpăta. „Nu le place să facă piercing genital în Marea Britanie”, a declarat ea, potrivit tabloidului britanic Metro.

Elaine Davidson a avut primul ei piercing în 1997 și nu a privit înapoi de atunci. Când a fost examinată de un oficial a Cărții Recordurilor, în mai 2000, femeia a avut 462 de piercing-uri, dintre care 192 erau doar în față. Până la 9 august 2001, când a fost reexaminată, s-a constatat că avea 720 de piercing-uri. În 2003, ea a avut mai multe piercing-uri în organele genitale decât în orice altă parte a corpului – 500 în total.

Greutatea totală a piercing-urilor sale este estimată la aproximativ 3 kilograme. „A început când eram foarte mică, mi-am dorit dintotdeauna să ajung în Cartea Recordurilor. A fost pasiunea mea, visul meu, totul”, a mai adăugat Elaine.

Elaine nu-și scoate niciodată piesele metalice. Ea insistă, de asemenea, că piercing-ul este nedureros și, în mod surprinzător, asta nu a împiedicat-o niciodată să aibă un somn liniștit cu toate ornamentele intacte.

Cât despre infecții, Elaine a spus că trebuie doar să fi atent: „Nu am avut niciodată o infecție. Trebuie doar să fi atent, pentru că dacă nu ești, normal că se infectează. Eu folosesc oțet și am un medic minunat care are grijă de mine”.

Pe lângă piercing-uri, își vopsește părul în culori vii și are câteva împletituri și tatuaje pe față și pe corp. Și asta nu este tot. Are și câteva talente: doarme pe un pat de cuie, se plimbă pe foc și sticlă spartă, și deține o centură neagră în Judo pe care ea a câștigat-o în timp ce trăia în Japonia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Mai multe