Gunoierii au ajutat o femeie să-și găsească verigheta pierdută! Au „săpat” în 20 de tone de deșeuri

29 noiembrie 2023 15:19   Fapt divers

Întâmplare demnă de film! Gunoierii din statul american New Hampshire au făcut o faptă bună zilele trecute! O localnică i-a sunat și le-a spus că și-a pierdut verigheta din greșeală, atunci când a dus gunoiul la ghenă.

Directorul serviciilor generale de la Windham, Dennis Senibaldi, a declarat că ea a descris în detaliu cum arăta inelul și i-a rugat să îl găsească, dacă este posibil, potrivit United Press International.

Două ore a durat căutare verighetei pierdute în gunoi

„Mi-a dat câteva detalii: la ce oră a aruncat gunoiul, ce era în sacul de gunoi, ce fel de mașină conducea când a fost dus gunoiul”, a declarat Dennis Senibaldi pentru WHDH-TV. El a analizat filmările camerelor de supraveghere pentru a încerca să identifice locația gunoiului femeii și a reușit.

Așadar, știam unde s-a dus gunoiul, știam unde este exact, dar încă mai erau multe lucruri de parcurs.”, a adăugat directorul. Astfel, gunoierii au promis că vor încerca să localizeze bijuteria pierdută. Zis și făcut! Angajații de la salubrizare s-au pus pe treabă, după ce au primit indicații exacte despre unde ar fi ajuns gunoiul aruncat de femeie. Senibaldi a spus că echipa lui a fost nevoită să „sape” în 20 de tone de gunoi, iar după două ore de muncă asiduă, povestea a avut un final fericit, iar verigheta pierdută a fost găsită.

El a declarat că este a treia oară în doi ani când angajații săi au fost puși să caute o verighetă aruncată din greșeală în gunoi, deci astfel de cazuri se întâmplă mai des decât am crede.

„Am luat inelul, l-am adus, l-am curățat pentru ea și am sunat-o să o anunț că a fost găsit. A avut inima frântă miercuri, dar vineri era în extaz”, a mai spus Sendibaldi.

Mai multe