Metoda prin care o tânără încasează o avere pe OnlyFans. Cum se „vinde” pe site-ul pentru adulți

22 februarie 2023 16:30   Fapt divers

Lily Shams (25 de ani) din Los Angeles, SUA, își uimește mereu fanii cu pozele pe care le publică pe OnlyFans. S-a alăturat platformei în urmă cu trei ani și nu câștiga mulți bani la vremea respectivă. Dar asta nu a făcut-o să renunțe, acum câștigând o avere din crearea conținutului pentru adulți. Recent, Lily a dezvăluit care este „ingredientul” secret care i-a adus faima.

Cum se „vinde” Lily pe OnlyFans

După ce s-a alăturat platformei pentru adulți OnlyFans în urmă cu trei ani, pentru Lily nu mai este ceva nou să se pozeze în lenjerie sexy pentru bani. Dar ea se deosebește de alte modele, după ce i-a venit o idee mai neobișnuită – este vorba despre purtarea lenjeriei în bucătărie în timp ce gătește clătite!

„Îmi place să gătesc clătite în lenjerie, mă simt sexy și obraznică. Pe măsură ce încep să fac clătitele, îmi dau seama că purtarea lenjeriei în bucătărie nu este atât de ciudată pe cât pare. De fapt, mi se pare destul de atrăgător. Îmi fac timp și gătesc clătitele”, a declarat modelul pentru tabloidul britanic DailyStar.

Lily publică adesea fotografii sexy în lenjerie pentru urmăritorii de pe rețelele de socializare, în timp ce își declară dragostea pentru dulcele ei preferat. Într-o postare, ea le-a spus fanilor „gătind clătite, aduceți-mi niște ouă”. Iar în alta, și-a promis devotamentul față de desertul pufos, unde i-a întrebat pe adepți pe cine iubesc. Dacă o sesiune de gătit, îmbrăcată sumar nu era deja suficient de picantă, ea a adăugat: „Nutella și clătitele sunt delicioase. Este desertul meu preferat și adaug un ingredient secret... Se amestecă o cantitate mică de extract de vanilie, scorțișoară, sau nucșoară la aluat pentru a da clătitelor un gust cu totul nou”.

Sexoasa blondină a reușit să facă 4 milioane dolari doar din pozele ei indecente în bucătărie, deși, ea nu a câștigat mulți bani din prima: „Când m-am înscris pe OnlyFans prima lună, am făcut 50 de dolari. Îmi amintesc că a fost amuzant. Dar nu am renunțat niciodată. A fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată. Nu mi-am dat seama atunci. Îmi place să comunic cu fanii mei. Unii dintre ei chiar mi-au devenit prieteni. Îmi iubesc fanii și cred că de aceea mă iubesc și ei. Nu voi publica nimic împotriva propriilor mele reguli și nu voi publica niciodată conținut care să mă facă inconfortabilă”, a încheiat Lily.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe