O prostituată și un jucător de rugby au violat o adolescentă. Ce a făcut femeia întrece orice imaginație!

13 ianuarie 2022 14:23   Fapt divers

O prostituată din Marea Britanie și un jucător de rugby, client fidel al acesteia, au fost arestați pentru că ar fi violat o adolescentă agățată de bărbat într-un club. Bărbatul ar fi adus-o pe copilă în locuința prostituatei iar femeia i-ar fi administrat acesteia „drogul violului”. Ulterior, cei doi au fost eliberați pe cauțiune. Ancheta este însă abia la început.

Sandra Ntonya a fost arestată duminică, la Manchester, împreună cu un jucător de rugby, în vârstă de 20 de ani, după ce poliția a primit o sesizare cu privire la o agresiune sexuală. Potrivit anchetatorilor, sportivul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, ar fi acostat-o pe tânără într-un club. Apoi ar fi dus-o la locuința prostituatei.  Femeia a și recunoscut faptul că înainte de a sosi la ea jucătorul de rugby  i-a dat un telefon și a anunțat-o ce are de gând să facă.  

Acesta a fost arestat pentru viol, iar Sandra Ntonya a fost și ea reținută pe motiv că i-ar fi administrat tinerei o substanță care s-o facă pe copilă docilă, fără puterea de a se opune. Cu toate acestea, femeia se apără susținând că a sunat la poliție a doua zi, după ce a găsit-o pe fată plângând într-o cameră. 

Sandra Ntonya a declarat pentru MailOnline: „Îl cunosc deoarece este un client al meu”. 

Un purtător de cuvânt al poliției din Greater Manchester a spus că ofițerii au fost chemați cu puțin timp înainte de ora 11:00, duminică, 9 ianuarie 2022. Cineva raportase o agresiune sexuală asupra unei femei în Thorpeness Square din Manchester”.

Ntonya, (41 de ani), a recunoscut că este prostituată și a declarat că are un tarif de 160 de lire sterline pe oră. Ea a mai spus că lucrează în propria sa locuință, din Gorton, Greater Manchester.

Mai multe