Un cameraman TV și-a rupt piciorul după ce doi rugbyști au căzut peste el!

Ultima actualizare:

O întâmplare mai puțin obișnuită s-a produs pe finalul meciului Union Bordeaux Begles - Biarritz (30-27) din etapa cu numărul 14 a primei ligi de rugby din Franța (Top 14). Un cameraman de la Canal+ a fost doborât de doi jucători, fiind scos cu targa de pe teren. Acesta a suferit o fractură.

image

În minutul 76 al meciului de la Bordeaux, italianul Federico Mori (UBB) a reuşit să înscrie, in extremis, un eseu la colţul terenului. Peninsularul a reușit să culce balonul în terenul de ţintă al oaspeţilor deşi a fost placat de francezul Barnabe Couilloud. Cei doi sportivi s-au prăbușit, mai apoi, peste un cameraman al postului Canal+ care transmitea partida. Acesta s-a aflat lângă colţul terenului din dorința de a transmite faza cât mai de aproape. Din acest motiv, nemaiputând evita contactul cu cei doi, omul de televiziune s-a trezit la pământ cu tot cu camera pe care o ţinea pe umăr.

Jucătorii și arbitrul Maxime Chalon au observat destul de repede că respectivul cameraman a fost lovit tare şi au solicitat intervenţia rapidă a echipei medicale. După ce i s-au acordat primele îngrijiri pe teren, cameramanul a fost scos pe targă din incintă în aplauzele numerosului public şi transportat la spital. Medicii de acolo au constat că acesta a suferit o fractură de tibie. "Cameramanul nostru a suferit o fractură de platou tibial şi va fi imobilizat şase săptămâni", a scris pe Twitter jurnalista sportivă Isabelle Ithurburu de la postul TV.

În urma victoriei de duminică seară, Union Bordeaux Begles se află pe primul loc în Top 14, cu 46 de puncte, fiind urmată de Toulouse (41p) și Montpellier (40p). Biarritz ocupă ultimul loc, 14, cu 19 puncte, fiind la egalitate cu Perpignan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net