Poftiți în barul lui James Bond! Este unic în lume

30 septembrie 2024 14:06   Fapt divers

Fanii lui James Bond au acum ocazia să se simtă precum agentul fictiv al Serviciului Secret britanic, în primul bar cu tematică 007 din lume. Deschis recent în emblematicul centru comercial Burlington Arcade din Londra, The 007 aduce un omagiu personajului iconic creat de Ian Fleming.

Atunci când ajung la barul The 007, fanii sunt imediat întâmpinați cu trei sculpturi realizate manual, inspirate de autoturismul Aston Martin DB5, agățate pe tavan, în timp ce merg pe un covor care prezintă replici celebre din filmele cu agentul britanic. În interior, clienții vor găsi nu unul, ci două baruri cu tematică Bond, care oferă cocktailuri speciale. Băuturile sunt preparate din brandurile celebre ale lui James Bond, printre care Belvedere, Champagne Bollinger și Macallan.

Pentru iubitorii de cinema, există o selecție largă de suveniruri James Bond expuse, inclusiv lingoul de aur Fort Knox, pantofii de golf Goldfinger și chiar pălăria lui Oddjob, care nu au mai fost văzute până acum de publicul larg. Va fi expusă și colecția de ceasuri Omega Bond, inclusiv ceasul 2917 Seamaster Diver 300M Commander și Seamaster Diver 300M James Bond Limited Edition din 2019, ambele realizate din aur galben.

Fanii vor avea, de asemenea, șansa de a cumpăra articole exclusive, cum ar fi postere înrămate în ediție limitată. Ei vor avea, de asemenea, șansa de a licita pentru un număr limitat de seturi de whisky Macallan 60th Anniversary Decades și chiar pentru obiecte de artă, precum capsula Fabergé Octopussy, potrivit Robb Report.

Se închide la sfârșitul anului

Deschis doar până la sfârșitul anului, 007 este un omagiu pentru cea de-a 60-a aniversare a peliculei Goldfinger. Spațiul este deschis între orele 10:00 și 19:00, de luni până sâmbătă, și între orele 11:00 și 18:00 duminica. Primii 25 de clienți care au făcut o achiziție au plecat acasă cu un poster Goldfinger Sixty Years, ediție de colecție. Barul 007 nu acceptă rezervări.

Mai multe