Veste tristă pentru fanii seriei James Bond. O celebră actriță s-a stins din viață

Cunoscută pentru rolul secretarei lui James Bond, Miss Moneypenny, din filmul „Never Say Never Again”, cât și pentru cele din „The Great Train Robbery” sau „Doctor Who”, actrița Pamela Salem s-a stins din viață, miercuri, 21 februarie, la vârsta de 80 de ani.

Actrița Pamela Salem (stânga) s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani / foto: Arhiva Click!
Actrița Pamela Salem (stânga) s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani / foto: Arhiva Click!

Actrița Pamela Salem, cunoscută pentru rolul lui Miss Moneypenny, secretara lui James Bond, în filmul „Never Say Never Again”, alături de Sean Connery, cu încasări de 160 de milioane de dolari, s-a stins din viață miercuri, 21 februarie, la vârsta de 80 de ani.

De asemenea, ea a jucat în „Doctor Who” în anii 1980, în rolul profesoarei Rachel Jensen, în filmul polițist „The Great Train Robbery” din 1978, în compania lui Connery, dar a obținut recunoaștere și pentru contribuțiile sale la filmele științifico-fantastice, precum „Blake’s 7”, „The Tripods” și „Into the Labyrinth”.

A murit Pamela Salem, secretara lui James Bond 

„Never Say Never Again” a fost unul din cele două filme James Bond care nu au fost produse de Eon Productions, producătorul obișnuit, și, prin urmare, nu a fost considerat parte a francizei oficiale, potrivit publicației BBC.

A fost produs de Warner Bros și a fost posibil deoarece scenaristul Kevin McClory a păstrat drepturile de ecranizare a romanului în urma unei lungi bătălii juridice.

„Pamela a fost cel mai amabil şi generos actor” 

Născută în 1944 în India, Pamela Salem a urmat cursurile Universităţii Heidelberg din Germania şi ale Royal Central School of Speech and Drama din Londra, înainte de a începe în teatrul de repertoriu din Chesterfield şi York. În 1990, s-a mutat în Los Angeles, iar ulterior în Miami.

„Am fost o femeie de teatru: «Pamela a fost cel mai amabil şi generos actor cu care am lucrat vreodată». În anii '80, în Remembrance of the Daleks, prima mea slujbă adevărată la televiziune, m-a luat sub aripa ei şi m-a condus printr-o experienţă minunată, dar uşor descurajantă. Ne-am împrietenit şi, ori de câte ori ne întâlneam, eram întotdeauna atât de încântate să ne vedem. A fost atât de iubită, atât de respectată și ne va lipsi atât de mult”, a declarat actrița Karen Gledhill, care a jucat împreună cu Allison Williams în „Counter-Measures”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net