Sfârșit tragic pentru o femeie în vârstă de 54 de ani. A fost mâncată de un piton de 7 metri lungime

26 aprilie 2023 20:06   Fapt divers

O bătrână, în vârstă de 54 de ani, a fost mâncată de vie de un piton de 7 metri lungime, în Indonezia. Tragicul accident a avut loc la sfârșitul anului trecut. Numită Jahrah, femeia a dispărut într-o pădure, în apropierea casei familiei sale din provincia Jambi, pe insula vestică Sumatra, după ce plecase spre plantația de cauciuc unde lucra.

Jahrah, în vârstă de 54 de ani, a dispărut într-o vineri seară, în luna octombrie a anului trecut, în pădurea din apropierea casei familiei sale din provincia Jambi, pe insula vestică Sumatra. Cel care a sesizat că femeia lipsește a fost chiar soțul său, care a plecat în căutarea ei, însă tot ce a găsit a fost o pereche de sandale, jacheta și eșarfa acesteia. A doua zi, întors în zonă alături de oamenii legii, a dat peste un șarpe cu stomacul umflat.

Spre groaza soțului și a celor prezenți, după ce au tăiat zona umflată, femeia a fost scoasă fără suflare din burta pitonului. Potrivit experților, bătrâna a trecut prin chinuri timp de cinci ore, după ce a fost imobilizată, sufocată și înghițită de reptilă.

Corpul femeii, găsit în mare, părea intact 

Șarpele și-ar fi folosit mai întâi colții, care sunt înclinați înapoi pentru a oferi mai multă aderență, pentru a o ține pe Jarah în loc. Apoi, s-ar fi înfășurat în jurul ei cât mai repede posibil, folosindu-și corpul pentru a o imobiliza, până când ea a fost în imposibilitatea de a respira. După ce s-a sufocat, și-ar fi dislocat maxilarul și ar fi înghițit-o întreagă, potrivit tabloidului britanic DailyMail.

Digerarea completă a unei mese de această dimensiune ar fi putut dura săptămâni pentru șarpe, iar corpul femeii a fost în mare parte intact - inclusiv hainele ei.

„Victima nu a venit acasă după ce și-a luat la revedere de la familia ei pentru a merge pe plantația de cauciuc. Familia ei a raportat-o apoi dispărută autorităților locale, iar de atunci a fost efectuată o percheziție. Locuitorii au ucis șarpele și i-au disecat stomacul. Toată lumea a fost uimită. S-a dovedit că femeia pe care o căutam era în stomacul șarpelui”, a declarat conducătorul satului, Anto, conform sursei menționate.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe