Șocul trăit de o femeie care a lăsat din greșeală un bacșiș de 7.000 de dolari! Își cumpărase doar un sandviș

26 noiembrie 2023 14:45   Fapt divers
Ultima actualizare:

Pare o glumă, dar nu este! Vera Conner, o femeie din statul american Georgia, a avut parte de coșmarul vieții ei! Pe 23 octombrie, când și-a comandat un sandviș de 7 dolari de la un restaurant fast-food, a lăsat din greșeală un bacșiș de 7.105 de dolari.

Cum s-a produs eroarea

Femeia a explicat că atunci când își tasta numărul de telefon pentru a se asigura că primește punctele de loialitate de la acel restaurant, a avut loc o eroare și numărul s-a transformat într-un bacșiș. Deși a crezut că va rezolva rapid problema sunând la bancă, femeia a avut parte de o surpriză. „Când m-am uitat pe bon mi-am dat seama că numărul acela era familiar, era numărul meu de telefon. O, doamne! Cine ar lăsa un astfel de bacșiș? Am crezut că voi rezolva repede, dar n-a fost așa. Banca a refuzat să îmi anuleze tranzacția. Cum de nu li s-a părut suspect că am plătit atât de mulți bani la un restaurant? M-am și enervat pe bancă!”, a spus Vera, pentru NBC News.

Ea a fost nevoită să sune la restaurant și să îi explice managerului ce s-a întâmplat, dar acesta i-a spus că trebuie să insiste la bancă. Abia după mai bine de o lună de chin, Vera Conner și-a primit banii înapoi. Bank of America a explicat că cererea femeii a fost respinsă inițial pentru că ea a cerut rambursrea integrală, adică și pentru sandvișul de 7 dolari și pentru bașiș, deși ea trebuia să primească rambursarea doar pentru bașișul de 7.000 de dolari. Ulterior, banca a cerut restaurantului să returneze banii, iar Vera Conner și-a primit suma înapoi în cont. Femeia a promis că va fi mult mai atentă de acum încolo, pentru a nu mai trece prin așa ceva vreodată.

Mai multe