Spider-Man No Way Home a rupt topurile! Pe ce loc s-a clasat în istoria filmelor

26 ianuarie 2022 9:28   Fapt divers

Spider-man No Way Home a fost printre cele mai așteptate și apreciate filme din toate timpurile. Acesta s-a bucurat de aprecierile atât a criticilor, cât și a spectatorilor din sălile de cinema, devenind al șaselea film cu cele mai încasări din istorie. 

Doar în acest weekend, filmul a reușit să urce iar în box office-ul american, aducând venituri record de 14,1 milioane de dolari, fiind difuzat în 3.705 cinematografe.

Venituri record de 1,69 de miliarde de dolari

Conform informațiilor furnizate de către BoxOfficeMojo, Spider-man No Way Home a fost singurul film din 2021 care s-a încadrat în acest top. Chiar și așa, filmul a reușit să ia fața multor opere cinematografice care au fost profund apreciate la vremea lor. Așadar, printre filmele ce au fost detronate de către Spider-man se numără chiar și Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, The Lord of the Rings: The Return of the King sau chiar celebrul Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. 

Totuși, cel mai bine vândut film din istorie a rămas, în continuare, Avatar, care a reușit să strângă venituri în valoare de 2,84 miliarde de dolari. Singurul film care s-a apropiat de această sumă este Avengers: Endgame, cu 2,79 miliarde de dolari.

În acest moment, Spider-man No Way Home a reușit să strângă venituri în valoare de 1,69 miliarde de dolari, aflandu-se pe locul al șaselea în topul celor mai bine vândute filme din istorie, fiind, de asemenea, cel mai bun film din seria Spider-man.

Cât despre actorul care joacă rolul lui Spider-man în filmul cu același nume, Tom Holland este, probabil, unul dintre cei mai bine plătiți actori la ora actuală, Holland fiind singurul actor din 2021 care a reușit să joace rolul unui personaj principal într-un film comercial care a adus venituri record de 1.69 miliarde de dolari. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe