Wow! Cât de superbă este! Primele imagini cu Ilinca Simion în rochie de mireasă!

27 august 2022 9:37   Fapt divers
Ultima actualizare:

Primele imagini cu Ilinca Simion în rochie de mireasă. Superba soție a liderului AUR a purtat o ținută de excepție, accesorizată cu un voal lung, până în pământ.

Primele imagini cu Ilinca Simion în rochie de mireasă!

Ilinca a fost cu adevărat o apariție, iar cei prezenți au rămas uimiți de frumusețea ei. Frumoasa soție a lui George Simion a purtat o rochie lungă tip corset, cu mâneci căzute pe braț în jos, iar voalul a avut motive tradiționale. 

Rochia de un alb imaculat a atras toate privirile. Coafura miresei a fost una foarte simplă, părul fiind lăsat pe spate, cu bucle discrete. Întreaga apariție a Ilincăi a fost cu adevărat un moment în care timpul s-a oprit în loc.

Nu este chiar o rochie de mireasă complet în stil tradițional. Este exact așa cum mi-am dorit-o eu, dar are și influențe folclorice, din zona de unde sunt eu, din Ilomița, Bărăgan. Voalul va avea o trenă de patru metri", declara Ilinca, cu doar câteva zile de nuntă.

George și Ilinca au avut mari emoții

Nici George Simion nu s-a lăsat mai prejos. Liderul AUR  purtat un constum cu specific tradițional și o pereche de cizme negre. De altfel, mai mulți dintre nuntași au fost îmbrăcat în port popular. 

Cei doi miri au fost copleșiți de atmosferă, emoțiile putându-le fiind citite pe chip. Ceremonia a fost oficiată de un sobor de preoți, iar curioșii s-au îngrămădit să prindă un loc cât mai aproape de miri. 

Ceremonia a fost oficiată de un sobor format din 40 de preoți în frunte cu ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. 

George Simion a transmis live întreaga ceremonie 

George Simion a dorit ca cei care nu au putut ajunge la ceremonie din Măciuca să fie părtați la clipele speciale, așadar a transmis întreaga ceremonie pe pagina personală de Facebook, în direct, iar aprecierile fanilor nu au întârziat să apară.

Mesajele de felicitare au fost de ordinul miilor, iar clipul video a fost apreciat de peste 6.000 de persoane! Nu credem că greșim atunci când spunem că nunta lui George Simiona fost așteptată cu mare nerăbdare de mulți dintre români!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe