FOTO. O fetiță cu o tumoră cerebrală, invitată de regina Camilla la ceai la Castelul Windsor

26 decembrie 2023 7:16   Actualitate
Ultima actualizare:

O fetiţă care şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii făcând chimioterapie a fost invitată la Castelul Windsor pentru un ceai cu regina, transmite BBC. Olivia Taylor, în vârstă de 7 ani, are o tumoare pe creier care a lăsat-o oarbă. Când a întâlnit-o pe pe regina Camilla, copila a sărit în sus de bucurie şi a spus „Bună ziua, Majestate!”

Fetița i-a cântat reginei

Fetiţa de şapte ani a încercat prima ei ceaşcă de ceai în cadrul vizitei la Windsor. Ea a fost invitată după ce regina a aflat că Olivia a cântat cu un cor la Palatul Buckingham în cadrul emisiunii de Crăciun a regelui, preînregistrată.

Olivia, care face parte din corul Bexley Music Primary Choir, i-a oferit reginei o avanpremieră în timpul ceaiului pe care l-au servit în White Drawing Room a castelului Windsor.

Ea s-a ridicat în picioare şi a cântat Rudolph The Red-Nosed Reindeer, primind aplauze. Ursuleţul ei de pluş „Corrie” – care i-a fost dăruit în momentul încoronării regelui – a avut un loc al ei la masă.

O întâlnire „absolut uimitoare”

Mama Oliviei, Lisa, i-a descris fetiței, înainte de sosirea reginei, Salonul Alb de Desen – unde a fost filmată scena cu Ursul Paddington alături de regretata regină Elisabeta a II-a, ca parte a sărbătoririi jubileului de platină.

După întâlnire, Olivia a spus că „i-a plăcut să o întâlnească pe regină” şi că după-amiaza a fost „foarte, foarte bună”. Mama fetiței a descris întâlnirea cu regina ca fiind „absolut uimitoare”.

Familia, din Sidcup, sud-estul Londrei, a pozat pentru o fotografie cu regina, înainte ca Olivia și sora ei, Imogen, în vârstă de patru ani, să facă o reverență.

La sfârșitul întâlnirii, Regina le-a îmbrățișat și sărutat pe cele două surori și i-a rugat pe părinți să o țină la curent cu evoluția bolii Oliviei.

Regina a adăugat: „A fost o fetiță atât de curajoasă, sunt atât de bucuroasă că am cunoscut-o”.

Mai multe