Agentul fotomodelelor, găsit spânzurat în pușcărie, la fel ca Epstein!

19 februarie 2022 16:28   Internațional

Jean-Luc Brunel, agentul fotomodelelor și cel care a fost numit ulterior „proxenetul” lui Jeffrey Epstein, a murit în închisoare prin „sinucidere”, anunță presa internațională.

Cetățeanul de origine franceză, care i-ar fi procurat „o mie de femei” lui Epstein, s-ar fi spânzurat, la o săptămână după ce Prințul Andrew a formulat o înțelegere cu instanța de judecată, acesta fiind la rândul său implicat și acuzat de întreținere de relații sexuale cu minore.

Jean-Luc Brunel a fost găsit mort în închisoare

Jean-Luc Brunel, în vârstă de 76 de ani, a fost găsit spânzurat în celula sa din La Santé, Paris, la ora 1 dimineața, în timpul unui control de noapte. Agentul, care impresaria fotomodele, a fost arestat pe aeroportul Charles de Gaulle în luna decembrie a anului 2020, în timp ce încerca să zboare spre Senegal. Acesta, prieten bun cu Epstein, a fost suspectat că i-ar fi procurat fete miliardarului acuzat de pedofilie, în scopul întreținerii de relații sexuale.

Moartea subită a lui Brunel, prin spânzurare, a dat acum din nou curs teoriilor potrivit cărora Epstein ar fi fost ucis în închisoare, după ce și în cazul său s-a spus că s-a sinucis. Multe voci susțin în prezent că ambii ar fi fost uciși, pentru a nu dezvălui mai multe informații care ar putea compromite alte persoane importante.

Brunel aștepta să fie judecat pentru faptele sale

Controversa cu privire la moartea lui Epstein a fost alimentată și de descoperirea potrivit căreia camerele video ale închisorii unde se afla Epstein nu funcționau în momentul în care acesta a murit.

Moartea lui Brunel vine la câteva zile după ce Prințul Andrew, în vârstă de 62 de ani, a fost de acord să cadă la o înțelegere în procesul cu Virginia Roberts, care l-a acuzat de abuz sexual, după ce s-ar fi cunoscut prin intermediul lui Epstein și Ghislaine Maxwell.

Roberts a fost cea care l-a acuzat și pe Brunel că ar fi procurat peste o mie de femei și fete cu care Epstein a întreținut relații sexuale, iar agentul fotomodelelor aștepta să fie judecat, în Franța. 

O patrulă de noapte i-a găsit cadavrul în jurul orei 1 dimineața”, a spus o sursă de anchetă. „A fost lansată o anchetă judiciară, iar dovezile indică sinucidere”, a mai precizat sursa, potrivit Daily Mail

Brunel a fost suspectat că a făcut parte din gruparea pedofilă, care se ocupa cu racolarea de minori pentru întreținerea de relații sexuale cu aceștia, organizată de multimiliardarul american Epstein, care care s-a sinucis, la rândul său, în 2019. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

Mai multe