Bărbat înjunghiat mortal într-un bar după o ceartă cu prietenul său. De ce a dat vina pe iubita victimei

1 octombrie 2023 9:53   Internațional

Un bărbat a murit înjunghiat după s-a certat cu prietenul său de băutură într-un bar. Când unul dintre ei a ajuns acasă, celălalt a dat buzna în casa acestuia și l-a înjunghiat de cinci ori în fese, în timp ce dormea. Iubita victimei a fost martoră la atac. 

A fost înjunghiat de 5 ori în fese 

Marcus Dunkerton și Grant Bradley erau într-un bar când scandalul a început. Ofensat de spusele prietenului său, Marcus l-a lovit cu pumnul în față pe Grant, apoi a plecat acasă. Nu știa, însă că prietenul său avea să se răzbune în cel mai grotesc mod, scrie Observatornews.ro.

Grant l-a urmărit pe prienteul său până acasă, pentru a rezolva disputa, înarmat cu un cuțit de bucătărie. Marcus a fost înjunghiat cu brutalitate de cinci ori în fese, când acesta dormea pe canapea. 

Iubita bărbatului a fost martoră la atac

Iubita victimei, Nicola Sansum, a fost martoră la atac și a încercat să-l oprească pe bărbat din atacul lui brutal. Nu a reușit, însă iar după ce acesta și-a dus la bun sfârșit planul, a plecat acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Femeia a sunat disperată la urgențe după ce a văzut balta de sânge care s-a format în jurul iubitului său, însă pentru Marcus era deja prea târziu și a fost declarant mort.

Agresorul a negat acuzațiile 

După ce a fost arestat pentru moartea lui Marcus, Grant Bradley a negat toate acuzațiile, spunând că a vrut doar să-l rănească, nu să-l ucidă. În mod șocant, a acuzat-o pe iubita victimei că ea a fost cea care i-a pus capăt vieții.

„Ne-ai luat fiul, fratele, partenerul, unchiul iubitor, amabil. Desigur, durerea este imensă și nu te voi ierta niciodată. Cum ai putut să ne faci asta? Încă ai viața ta, dar mi-ai luat-o pe a mea", a declarant cu durere mama lui Marcus. Mama lui a vorbit, de asemenea, că fiul ei avea „cea mai mare inimă și zâmbetul său cald și minunat” și și-a amintit că peste 200 de persoane au participat la înmormântarea lui.

Marcus a lăsat în urmă o fetiță

„Nici acum nu pot să cred că ni s-a întâmplat asta. Sunt îngrozită că s-a întâmplat când fiica noastră dormea sus, în propria ei casă, în dormitorul ei. Trebuie să nu mă mai gândesc în sinea mea ce s-ar fi putut întâmpla dacă ea s-ar fi trezit?”, a declarant Nicola Sansom, iubita lui Marcus.

Marcus a lăsat în urmă multă durere, inclusiv o fetița care va crește fără tata. Grant Bradley a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru cirmă și pentru durerea pe care a provocat-o tuturor.

Mai multe