Motivul pentru care Ducii de Cambridge și-au lăsat copiii acasă, la premiera filmului „Top Gun: Maverick"

20 mai 2022 15:59   Internațional

Joi seară, 19 mai, a avut loc premiera filmului „Top Gun: Maverick", la Londra. Printre cei care au participat la eveniment s-au numărat și Ducii de Cambridge. Kate Middleton a fost vedeta serii și a reușit să-l eclipseze chiar și pe actorul principal al peliculei, renumitul Tom Cruise. Copiii cuplului Kate Middleton-Prințul William au fost marii absenți. 

Kate Middleton și Prințul William au participat la premiera filmului „Top Gun: Maverick". Cei prezenți au fost surprinși să vadă că Ducii de Cambridge și-au făcut apariția la eveniment fără a fi însoțiți de cei trei copiii ai lor. Se pare că au avut un motiv foarte serios pentru care au decis ca micuții să nu participe la seara specială.

Citește și: Tom Cruise, eclipsat de Kate Middleton la premiera filmului Top Gun: Maverick 

Kate Middleton a dezvăluit unei participante la premieră motivul pentru care cei trei copiii nu i-au însoțit. Soția Prințului William a mărturisit că George, Charlotte și Louis și-ar fi dorit să se bucure de spectacol, însă faptul că premiera a fost într-o joi, zi de școală, i-a împiedicat să facă acest lucru. Școala și temele sunt mai importante decât orice film, conform Ducesei de Cambridge! 

Kate Middleton a  fost vedeta serii la premiera filmului 

Kate Middleton s-a bucurat de atenția tuturor fotoreporterilor prezenți la eveniment, care s-au luptat pentru a obține cel mai bun cadru cu Ducesa de Cambridge. Kate a purat o rochie neagru cu alb, cu umerii dezgoliți și o pereche de pantofi stiletto cu un toc amețitor. A fost ajutată de Tom Cruise să urce scările. De altfel, faimosul actor nu a scăpat-o din ochi nici măcar o secundă pe îndrăgita ducesă.

Înainte de a viziona pelicula, care a adunat multe recenzii pozitive din partea criticilor, Kate Middleton și Prințul William au discutat cu cei care fac parte din distribuția filmului. Judecând din imaginile surprinse de paparazzi, ducii s-au simțit foarte bine și s-au bucurat din plin de atmosferă. 

Vezi și: Kate Middleton, o nouă lecție de stil 

Kate Middleton și Prințul William sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună trei copii: George, în vârstă de opt ani, Charlotte, care a împlinit 7 ani pe 2 mai anul acesta și meziul familiei, Louis, de patru anișori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe