Criză medicală la bordul unui avion ce se îndrepta către Cluj! Un român a avut nevoie de manevre de resuscitare la bord

6 august 2024 8:15   Internațional

Chiar în cursul zilei de marți dimineață, un avion ce zbura pe ruta Paris – Cluj a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul din Frankfurt, Germania. Motivul a fost faptul că unuia dintre pasageri i s-a făcut rău în timpul zborului.

O urgență de natură medicală a forțat un avion care circula pe ruta Paris – Cluj să aterizeze de urgență în Germania, pe aeroportul din Frankfurt. Incidentul s-a petrecut marți dimineața, atunci când unuia dintre pasageri i s-a făcut rău chiar în timpul zborului. Se pare că bărbatul ar fi avut probleme cu inima.

Se presupune că bărbatul care a avut probleme de sănătate ar fi român, iar în timpul zborului, i s-a făcut rău, motiv pentru care avionul a aterizat la Frankfurt. Mai mult decât atât, pasagerului i-a fost acordat primul ajutor chiar din timpul zborului. Stewardesele de la bord au efectuat manevre de resuscitare, pentru a salva viața bărbatului.

Avionul a aterizat de urgență pe aeroportul din Frankfurt

Imediat ce aeronava a aterizat de urgență pe aeroportul din Frankfurt, se pare că bărbatul a fost preluat de către o ambulanță, pentru a i se administra îngrijiri medicale. Avionul decolase în cursul dimineții de la Paris, la ora 06:00 și urma să aterizeze în țara noastră, la Cluj, la ora 09:00.

Din păcate, problemele de sănătate ale pasagerului au forțat piloții să aterizeze de urgență în Germania, unde bărbatul a și fost preluat de către o ambulanță.

Bărbatul a fost preluat de către o ambulanță

Se pare că totul s-a pornit de la problemele de inimă ale pasagerului, care a și avut nevoie de manevere de resuscitare, chiar în timp ce se afla la bordul avionului. Din fericire, stewardesele au intervenit rapid, pentru a putea salva viața bărbatului, iar aeronava a aterizat de urgență pe aeroportul din Frankfurt.

Avionul zbura pe ruta Paris – Cluj și urma să aterizeze în țara noastră chiar în cursul acestei dimineți, la ora 09:00. Odată ce s-a aflat la sol, în Germania, bărbatul a fost preluat de către o ambulanță.

Mai multe