Cu bricheta după păianjen. Cum a reușit un bărbat să dea foc unei păduri

8 august 2022 20:00   Internațional

Un bărbat a fost acuzat că a provocat un incendiu de vegetație dintr-un motiv neobișnuit, fapt care l-a transformat în una dintre cele mai google-uite persoane din statul Utah. 

Totuși, ce a stat în spatele incendiu de vegetație? Un păianjen. Da, Cory Allan Martin, în vârstă de doar 26 de ani, a fost acuzat de incendiere prin imprudență și, de asemenea, pentru posesie de droguri. 

Citește și: Chemat să stingă un incendiu, un pompier și-a găsit copiii morți: „Sunt pierduți pentru totdeauna!”

Cum a încercat un bărbat să omoare un păianjen

Martin le-a spus autorităților că incendiul este cauzat de un… păianjen. Bărbatul, aflat într-o excursie prin zona Springville, se pare că ar fi încercat să dea foc unui păianjen. 

Acesta a fost găsit în zona în care a izbucnit incendiul și le-a declarat polițiștilor prezenți că, de fapt, a încercat să dea foc unui păianjen cu bricheta, iar asta ar fi cauzat, în cele din urmă, incendiul de vegetație din Utah. 

Vezi și: Fix ca la Colectiv! Iadul pe pământ! Zeci de oameni arși, imagini cu tineri care fug cu foc pe ei, după ce un club a luat foc

Sergentul Spencer Cannon a afirmat că asupra bărbatului s-ar fi găsit drogul marijuana, dar acesta nu era sub influența substanțelor psihoactive, în momentul în care a fost găsit de către organele de ordine publică.

"Nu știm ce l-a determinat să se oprească, să remarce un păianjen și să încerce să-l incinereze. S-ar putea să nu fie niciun motiv. S-ar putea ca nici el (acuzatul, n.r.) să nu știe", a spus polițistul, arată Antena 3

Potrivit anchetei realizate de pompieri, incendiul provocat de bărbatul ce încerca să ucidă un păianjen s-ar fi extins pe o distanță de aproximativ 2,6 kilometri pătrați și, în cele din urmă, nu au fost afectate locuințe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe