Cum a păcălit John Cena pe toată lumea. Câteva poze din culise arată că nu a fost gol pe scenă

12 martie 2024 6:30   Internațional
Ultima actualizare:

Imaginile cu John Cena gol pe scena de la Premiile Oscar 2024 au făcut înconjurul lumii. Americanul, în vârstă de 46 de ani, e unul dintre cele mai importante nume din wrestling. Apariția lui pe scenă complet gol a atras reacții așteptate din partea publicului, devenind subiectul serii, iar imaginile au fost vizulizate masiv pe rețelele sociale. De fapt, Cena nu a riscat și nu a fost gol pe scenă. El a apelat la un truc, iar câteva poze din culise l-au dat de gol.

„Gol”, la decernarea premiului pentru cele mai bune costume

Campion mondial de 16 ori în WWE, John Cena a devenit subiectul serii, după ce a apărut complet dezbrăcat pe scenă, cu un plic acoperindu-i zona intimă, spre amuzamentul tuturor invitaților. El a fost invitat să decerneze Oscarul pentru Cele mai bune costume, câștigat de filmul „Poor Things”.

Potrivit Variety, citat de Libertatea, momentul a făcut parte dintr-o scenetă care a adus un omagiu unuia dintre cele mai nebunești momente din istoria Oscarurilor, când un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă la ediția din 1974.

„Vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar alerga astăzi pe scenă?”, a întrebat Jimmy Kimmel publicul. Apoi a continuat: „Am întrebat, vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar traversa scena astăzi? Nu ar fi o nebunie?“, a întrebat din nou prezentatorul.

Atunci, John Cena, din spatele scenei, a spus: „M-am răzgândit, nu vreau să mai fac schema cu protestatarul. Nu mă simt bine în privința asta. Este un eveniment elegant. Sincer, ar trebui să vă fie rușine pentru că ați sugerat o idee atât de lipsită de gust”, a spus Cena apărând timid pe scenă, în râsetele publicului.

Fotografiile care arată că Cena nu a fost gol pe scenă

Câteva fotografii care îl surprind pe Cena în culise chiar înainte să pășească pe scenă arată că fostul wrestler nu a riscat deloc, iar zona intimă a fost foarte bine protejată. Cena a purtat o pereche de chiloți culoarea pielii, prinși în lateral cu șnur subțire de aceeași culoare. În fotografii, Cena apare atât cu fața cât și cu spatele.

După ce John Cena a urcat pe scenă, camerele s-au mutat pe Margot Robbie, considerată una dintre cele mai frumoase actrițe.

Mai multe