Când apare în streaming „Oppenheimer” și pe ce platformă. A fost stabilită data

Marele câștigător de la Oscar 2024, filmul „Oppenheimer” este singurul lungmetraj major din 2023 care încă nu este disponibil pe una din marile platforme de streaming. Acest lucru a avut la bază o înțelegere în care lui Christopher Nolam i fost promisă o perioadă de grație în care filmul să ruleze doar în cinematografe înainte de a purea fi vizionat și în streaming.

„Oppenheimer”, singurul film care a rulat doar în cinematografe până la Oscar

Oppenheimer jpg

Oppenheimer este marele câștigător de duminică cu nu mai puțin de 7 Premii Oscar, o victorie totală, la care mulți se așteptau. A pbținut statueta inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor și cel mai bun actor într-un rol principal, o confirmare fără echivoc a statutului său de mare favorit la gala de anul acesta.

Cu încasări de peste 957 de milioane de dolari în cinematografe, Oppenheimer a fost devansat la box office-ul mondial în 2023 doar de două filme: blockbuster-ul Barbie și lungmetrajul The Super Mario Bros.Movie.

Până la finalul anului trecut 8 din cele 10 filme cu cele mai mari încasări în sălile de cinema în 2023 fuseseră deja lansate în streaming pe diferitele platforme disponibile și în România: HBO Max, Disney+ și SkyShowtime.

Unde va putea fi văzut „Oppenheimer” în streaming

Lista a fost completată cu al 9-lea titlu, Mission Impossible - Dead Reckoning, care a intrat în streaming pe SkyShowtime luna trecută.

Tot cei de la SkyShowtime au anunțat că și Oppenheimer va intra în catalogul de streaming al platformei în luna martie.

Mai exact, filmul lui Christopher Nolan urmează să aibă premiera pe SkyShowtime în data de 21 martie.

Oppenheimer va intra în streaming pe această platformă întrucât este produs de studioul Universal Pictures, care alături de un alt gigant de la Hollywood, Paramount Pictures, au pus bazele SkyShowtime ca parte a unui parteneriat exclusiv pentru piața din Europa.

Motivul pentru care Oppenheimer va intra atât de târziu în streaming comparativ cu alte filme majore lansate anul trecut se datorează faptului că regizorul Christopher Nolan, la fel ca alți regizori importanți de la Hollywood, nu este un fan al platformelor de streaming, considerând că lungmetrajele sale pot fi apreciate la justa lor valoare doar pe marele ecran din cinematografe.

Studioul Universal i-a promis lui Nolan o „perioadă de grație” de cel puțin 100 de zile în care Oppenheimer să fie difuzat exclusiv în cinematografe înainte de a fi lansat și în streaming.

Având în vedere încasările care au întrecut orice așteptări pe care filmul despre părintele bombei atomice le-a obținut din vânzarea de bilete, lansarea sa în streaming a fost amânată mai mult decât intenționau inițial șefii de la Universal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net