„Oppenheimer”, desemnat cel mai bun film la Premiile BAFTA 2024. Cillian Murphy câștigă trofeul pentru cel mai bun actor

Ultima actualizare:

Lungmetrajul „Oppenheimer” continuă să facă senzație atât în rândul fanilor, cât și a criticilor de film. Pelicula a reușit să câștige trofeul pentru cel mai bun film, decernat în cadrul galei Academiei Britanice de Arte ale Filmului şi Televiziunii (BAFTA).

Cillian Murphy a fost desemnat cel mai bun actor în rol principal / foto: Getty Images
Cillian Murphy a fost desemnat cel mai bun actor în rol principal / foto: Getty Images

Filmul regizat de Christopher Nolan reușește să strângă tot mai multe premii. Duminică seară, la Londra, „Oppenheimer” a primit trofeul pentru cel mai bun film, în cadrul celei de-a  77-a ediţii a galei premiilor Academiei Britanice de Arte ale Filmului şi Televiziunii (BAFTA).

Alături de „Oppenheimer”, la această categorie au mai fost nominalizate și „Killers of the Flower Moon”, „Poor Things”, „The Holdovers”, cât și „Anatomy of a Fall”. Lungmetrajul regizat de Christopher Nolan își adaugă un nou premiu în palmares, după ce a câștigat și premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Actorul principal din această peliculă, Cillian Murphy, care a interpretat rolul lui J. Robert Oppenheimer, a primit, de asemenea, trofeul pentru cel mai bun actor în rol principal.

Filmul regizat de Christopher Nolan este un lungmetraj biografic ce spune povestea fizicianului genial J. Robert Oppenheimer, creatorul bombei atomice, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Oppenheimer” a făcut senzație la premiile BAFTA

La capitolul cea mai bună actriță în rol principal, marea câștigătoare a serii a fost Emma Stone, pentru rolul ei din pelicula „Poor Things”, regizată de către Yorgos Lanthimos. Alături de Emma Stone au mai fost nominalizate Fantasia Barrino („The Color Purple”), Carey Mulligan („Maestro”), Sandra Hüller („Anatomy of a Fall”), Vivian Oparah („Rye Lane”), cât și Margot Robbie, pentru rolul ei din „Barbie”.

Pelicula „Poor Things” a fost foarte apreciată, atât de fani, cât și de critici. Această comedie cu accente noir prezintă povestea lui Bella Baxter, o tânără din Londra victoriană, care este readusă la viață de către un om de știință, după ce s-a sinucis. După ce revine la viață, tânăra începe o adevărată odisee, în care speră să se autodescopere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net