Surpriza Netflix pentru 2024. A fost lansat teaser-ul oficial pentru cel mai așteptat film al anului!

Vă era dor de Eddie Murphy în rolul detectivului Axel Foley? Ei bine, la aproape 30 de ani de când l-am văzut ultima dată pe polițistul din Detroit, Netflix a pregătit o surpriză pentru abonații săi! „Beverly Hills Cop: Axel F” („Polițistul din Beverly Hills: Axel F” n.r) va fi lansat în vara lui 2024, doar pe platforma de streaming.

„Polițistul din Beverly Hills: Axel F”, cu Eddie Murphy, va fi lansat în vara 2024 / Foto: Pixabay
„Polițistul din Beverly Hills: Axel F”, cu Eddie Murphy, va fi lansat în vara 2024 / Foto: Pixabay

Dacă îți era dor de Eddie Murphy în rolul detectivului Axel Foley, află că îl vei revedea curând! Deși au trecut aproape 30 de ani de când l-am văzut ultima dată pe polițistul din Detroit, „Polițistul din Beverly Hills: Axel F” va fi lansat în vara lui 2024, doar pe platforma de streaming Netflix.

Pelicula va fi adaptată timpurilor actuale, însă nu are o dată exactă pentru premieră. „Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) s-a întors la datorie în Beverly Hills. După ce viaţa fiicei lui este ameninţată, ea (Taylour Paige) şi Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) şi cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) şi John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele şi a dejuca o conspirație”, este descrierea filmului, la teaser-ul oficial pentru filmul „Polițistul din Beverly Hills: Axel F”.

Pelicula va fi lansată pe Netflix în vara anului 2024

Filmul, regizat de Mark Molloy, este bazat pe personajele create de Danilo Bach şi Daniel Petrie, Jr. Producători sunt Jerry Bruckheimer, p.g.a., Eddie Murphy, p.g.a., Chad Oman, p.g.a. Cu: Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot şi Kevin Bacon. Noul „Polițistul din Beverly Hills: Axel F” ajunge pe Netflix în vara anului 2024, la aproape 40 de ani de la lansarea filmului original în cinematografe.

Desemnată comedia cu cele mai mari încasări ale anului 1984, „Polițistul din Beverly Hills”, regizată de Martin Brest, a avut, pe deasupra, o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu original și două la Globul de Aur – pentru cel mai bun film la categoria comedie / musical și pentru cel mai bun actor – Eddie Murphy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net