Pavel Bartoș a dat vestea cea mare! În ce film va juca alături de Smiley? Poveste este inspirată din fapte reale

Ultima actualizare:

Pavel Bartoș (48 de ani) și Smiley (40 de ani) sunt prieteni la cataramă atât în viața reală cât și pe platourile de filmare, căci îi leagă multe proiecte profesionale frumoase.

Se pare că cei doi nu se opresc aici, din contră, au planuri și gânduri mari împreună așa că lucrează acum la scenariul unei comedii polițiste! Și pentru că nu se putea altfel, Pavel Bartoș și Smiley vor avea rolurile principale în noua producție cinematografică în care vor juca împreună, acesta fiind, de altfel, un film independent.

Bartoș și Smiley sunt și producătorii filmului a cărei poveste este inspirată din fapte reale și îl vor avea alături și pe Cristian Hordilă, managerul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

„În sfârșit putem să va dăm vestea cea mare! Împreună cu Smiley și al nostru prieten, Cristian Hordilă pregătim un film nou, o supercomedie polițistă cu mult umor, suspans și acțiune în stilul nostru caracteristic. În rolurile principale: eu și Smiley! Nu va fi ușor, mai ales că va fi un film independent, dar sunt sigur că vom "învinge"!

Filmările vor avea loc în vara și toamna anului viitor și suntem foarte nerăbdători. A, și încă ceva foarte important, va fi un film pentru toată lumea și toate vârstele! O producție #ComicEntertainment, HaHaHa Production și Saint Film. Să ne țineți pumnii! P.S.: În curând o să mai vină o veste mare de tot, undeva în jurul lui 20 decembrie!", a anunțat, entuziasmat, Pavel Bartoș pe rețelele de socializare iar prietenii și fanii i-au urat mult succes și abia așteaptă să vadă rezultatul final.

Smiley și Pavel Bartoș au mai colaborat și au lansat împreună și piesa oficială a filmului "Ramon", comedia a cărei premieră a avut loc pe 3 februarie 2023 în cinematografe și în care Pavel Bartoș are rolul principal.

"Ramon" este un film produs de Pavel Bartoș și Jesus del Cerro, regizat de  Jesus del Cerro ("Miami Bici", "Ho Ho Ho", "Vlad", "Hawaii").

„Cazul pe care cei doi parteneri încearcă să îl rezolve este doar un pretext, în centrul acțiunii sunt cei doi prieteni ce ar face cele mai nebunești și imprevizibile lucruri unul pentru celălalt. Sunt roluri care pentru mine și Smiley vin foarte natural, atât în viață, cât și pe marele ecran”, spune Pavel Bartoș, potrivit ProTV.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net