Cum arată Anca, soția lui Pavel Bartoș. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003

Pavel Bartoș și soția lui, Anca, formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit acum 20 de ani, în 2003, și au împreună trei fete: Sofia, Rita și Eva.

Pentru că apar destul de rar împreună la evenimente mondene, puțini știu cum arată Anca, soția lui Pavel Bartoș. Iată câteva fotografii care îți dovedesc cât de frumoasă este soția celui mai simpatic prezentator din România. 

„Soția mea e cea mai mare calitate a mea”

Pavel Bartoș, prezentatorul de la „Românii au talent”, și Anca nu prea se afișează împreună la evenimente, însă actorul și-a arătat mereu aprecierea față de cea alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire. „Eu am un mare noroc, unul enorm. E soția mea, Anca. De fapt, soția mea e cea mai mare calitate a mea”, a recunosc prezentatorul.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi s-au cunoscut încă din studenție, la Teatrul Național din Timișoara. Ana a știut încă din prima clipă că Pavel Bartoș o să fie soțul ei. „Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național. Eu eram studentă în anul 4, el doar ce venise și vreau să spun că, în momentul în care l-am văzut pentru prima oară, am știut că o să fie soțul meu. Nu pot să explic, asta mi-a trecut prima oară prin cap. El deja era absolvent și l-am văzut pe holurile Teatrului Național. Ne-am întâlnit la o petrecere, am dansat cu el și a contat mult”, și-a amintit Anca cum și-a cunoscut soțul.

Ce decizie surprinzătoare a luat Anca pentru familia ei

Anca, soția prezentatorului „Românii au talent”, este actriță și de-a lungul timpului a prezentat diverse emisiuni: „Slab sau gras” de pe Senso TV (2006) și proiectul pentru copii de la radio Itsy Bitsy (2008). În plus, a jucat în serialul „La urgență” (2006) și în filmul „Ho, ho, ho 2: O loterie de familie”.

Însă, dorința de a fi faimoasă și de-a construi o carieră în domeniul actoriei se pare că, în cazul ei, nu a fost mai puternică decât dorința de a se dedica total familiei și copiilor. Partenera de viață a vedetei de la Pro TV a renunțat la cariera de actriță și om de radio pentru a avea grijă și a le oferi o educaţie exemplară copiilor săi.

„A renunțat la cariera de actriță pentru că i-a plăcut să fie mamă, și asta e de admirat”, a povestit Pavel Bartoș.

Soția simpaticului prezentator a fost greu de cucerit

Pavel Bartoș și soția lui sunt împreună de 20 de ani. Prezentatorul de la Românii au talent își amintește cât de greu s-a lăsat cucerită Anca Bartoș. Un an de zile i-a luat lui Pavel Bartoș pentru a-și cuceri soția, care nu voia deloc să cadă pradă farmecelor lui. Însă, prezentatorul a mărturisit că a meritat toate eforturile pe care le-a făcut ca să aibă alături de Anca o familie, deoarece și acum după 20 de ani de la căsătorie ei se iubesc.

Imagini rare cu frumoasa Anca

Nu este doar o femeie dedicată familiei. Anca, chiar și după 20 de ani de relație, și trei nașteri la activ, este o femeie frumoasă, care nu lasă indiferente privirile celor care o zăresc. Iată câteva imagini cu soția simpaticului prezentator. Vezi și tu GALERIA FOTO de mai sus!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net