O recunoști? Astăzi, este una dintre cele mai frumoase actrițe din România

Fetița cu codițe din imagine este astăzi una una dintre cele mai apreciate actrițe din România, cu numeroase roluri în filme și seriale. Este totodată și o femeie foarte frumoasă. Recent, ea și-a surprins fanii cu o imagine din copilărie pe care a postat-o pe rețelele sociale. Este de nerecunoscut.

image

Slăbiciunea pe care o are din copilărie

Alina Chivulescu este una dintre cele mai frumoase actrițe din România. S-a remarcat în mai multe roluri și este foarte cunoscută românilor prin rolul Bellei din serialul „La Bloc”.

O dată cu fotografia din copilărie, Alina Chivulescu le-a dezvăluit fanilor că adoră tunsorile cu breton și că a rămas cu această slăbiciune pentru breton încă din copilărie.

„Cred că de atunci am rămas „fan breton”! Să aveți o săptămână frumoasă!”, le-a transmis Alina prietenilor săi din spațiul online.

Alina Chivulescu s-a născut la 21 iulie 1974 la Mangalia și este o actriță din România de teatru, film și televiziune.

image

A învățat la Liceul Teoretic Callatis și Liceul Pedagogic Constanța. În 1999, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică București (UNATC).

În 1992, Alina Chivulescu a câștigat „Miss România”. În 22 aprilie 1993, la Concursul Internațional de Frumusețe care s-a desfășurat în Bulgaria la Sofia, sub genericul „Frumusețea va salva lumea”, a adus pentru prima dată în România, la Mangalia, marele premiu „Miss Planet”.

5 alina chivulescu main jpg jpeg

Între 1994-1998 a prezentat Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia”.

Alina Chivulescu a jucat în filme precum: Omul zilei (1997), Orient Express (2004), Ho Ho Ho (2009), Selfie (2014), Selfie 69 (2016) și în seriale precum La Bloc (2002), Sub clar de lună (2002), Vine poliția! (2008), Îngerașii (2008), Aniela (2009), Iubire și Onoare (2010), Las Fierbinți (2012), O nouă viață (2014), Fructul oprit (2018-2019).

Alina Chivulescu respinge orice participare într-un show de televiziune

Actrița spune că nu ar participa niciodată la show-uri gen „Survivor” sau „America Express”.

„Ei bine, eu nu aș putea participa la așa ceva. Oricât de tare mi-aș dori, fizic nu aș face față. Nu e cazul să visez altceva decât realitatea îmi indică clar că pot face sau nu pot face. Eu nu aș putea face așa ceva. Mai degrabă mi-aș încurca partenerul, dacă prin absurd să zicem că aș accepta așa ceva!”, a spus Alina Chivulescu, într-un interviu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net