Record absolut pentru „Suits”, declarat cel mai vizionat serial în 2023, deși s-a încheiat în 2019. A detronat „The Office”

Ultima actualizare:

Record absolut pentru Suits, declarat cel mai vizionat serial din 2023. Drama juridică de succes cu viitoarea ducesă de Sussex, Meghan Markle a stabilit un nou record de streaming în SUA, după ce s-a bucurat de o renaștere a popularității în 2023. A fost difuzat pentru prima dată între 2011 și 2019, dar în 2023 a avut o revenire fabuloasă. Analiștii au transmis că a fost vizionat în total 57,7 miliarde de minute pe Netflix anul trecut, depășind recordul anterior al The Office de 57,1 miliarde de minute, stabilit în 2020.

Meghan Markle în „Suits”. Sursă foto: Getty Images
Meghan Markle în „Suits”. Sursă foto: Getty Images

Meghan Markle s-a retras din film când a intrat în familia regală

Suits a fost difuzat pentru prima dată pe canalul de cablu USA Network, dar a înregistrat o creștere uriașă a audienței după ce a fost adăugat pe Netflix vara trecută. Este „serialul perfect pentru „binge””, scria revista Time în august, transmite BBC.

Suits atinge un punct sensibil”, a scris Eliana Dockterman. „Comploturile sunt prostești, dar niciodată stupide. Dialogul te poate face să îți dai ochii peste cap, dar este inteligent suficient de des.

Din distribuție a făcut parte și Meghan Markle. Ea a jucat în 7 din cele 9 sezoane ale filmului și s-a retras pentru a deveni soția prințului Harry.

Prezența în distribuție a unor membri ai familiei regale a ajutat, de asemenea, a scris Eliana Dockterman în Time.

„Poate că nu a fost ducesă în timp ce filma Suits, dar renumele și celebritatea ei sunt probabil un factor care îi determină pe unii oameni să dea click când văd fotografia ei deasupra logo-ului serialului.”

Friends a câștigat din nou popularitate după moartea lui Matthew Perry

Ponderea emisiunilor mai vechi a crescut și mai mult anul trecut. „Friends”, de exemplu, a avut 14 miliarde de minute de streaming în 2022. Dar anul trecut, serialul, care se difuzează pe Max, a fost difuzat timp de 25 de miliarde de minute. Serialul a explodat în popularitate după moartea neașteptată a uneia dintre vedetele sale, Matthew Perry, în octombrie.

Serialul de animație pentru copii Bluey a fost pe locul al doilea anul trecut la vizionări, cu 43,9 miliarde de minute pe Disney+.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net