Meghan Markle ar putea reveni la prima „dragoste”. Ce ofertă irezistibilă a primit

#Casa Regală a Marii Britanii

Meghan Markle uimește din nou! Se pare că Ducesa de Sussex este pregătită să se întoarcă la prima ei „dragoste”, de care a fost nevoită să se despartă odată ce a intrat în rândul familiei regale din Marea Britanie. Se pare că lui Meghan Markle îi este oferit un rol serialul „Suits: Los Angeles”, un spin-off al producției în care ducesa a jucat anterior!

Meghan Markle poate reveni pe ecrane / foto: Getty Images
Meghan Markle poate reveni pe ecrane / foto: Getty Images

Potrivit celor de la mirror.co.uk, cei de la NBCUniversal deja merge înainte cu acest serial, iar mai multe episoade deja au fost scrise. Aaron Korsh, un prieten apropiat al lui Meghan Markle, cât și creatorul serialului „Suits”, care a fost produs între 2011 și 2019, ar fi scris unele dintre episoadele noului spin-off.

Se pare că Meghan Markle nu doar că a primit una dintre „cele mai mari oferte din televiziune în 2024”, dar ar avea oportunitate de a regiza unele dintre episoadele noului serial. Acest lucru ar însemna un debut al Ducesei de Sussex în poziția de regizor.

Se pare că surse din cadrul studioului au dezvăluit că Meghan Markle are poziția superioară în negocieri. „O vor înapoi și sunt dispuși să plătească oricât va fi necesar”, au spus sursele. Se pare că înțelegerea ar urma să fie făcută publică luna viitoare.

Meghan Markle revine în actorie

Meghan Markle a apărut în 7 sezoane din „Suits” / foto: Getty Images
Meghan Markle a apărut în 7 sezoane din „Suits” / foto: Getty Images

De asemenea, sursele au mai dezvăluit faptul că „Suits: Los Angeles” are un personaj principal feminin care seamănă extrem de mult cu personajul pe care Meghan Markle l-a interpretat anterior, Rachel Zane.

Înainte de a se căsători cu Prințul Harry, Meghan Markle era faimoasă pentru rolul din serialul „Suits”, în care a jucat vreme de 7 sezoane, între 2011 și 2018. Ducesa de Sussex a anunțat că se retrage din actorie atunci când s-a căsătorit, însă se pare că acest lucru este pe cale să se schimbe! Încă din 2020, Harry și Meghan Markle au hotărât să se mute în Statele Unite. Filmările la serialul „Suits: Los Angeles” ar putea începe chiar de anul viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net