Misterul transformării feței lui Meghan Markle. „Arată diferit. Și-a făcut ceva”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

La premiera filmului "Bob Marley: One Love" din Jamaica, ducele și ducesa de Sussex au atras atenția publicului nu doar prin prezența lor, ci și prin apariția aparent schimbată a chipului lui Meghan Markle. Fotografiile surprinse la eveniment au stârnit speculații cu privire la posibila intervenție estetică a ducesei.

Meghan Merkle. Foto: arhiva.
Meghan Merkle. Foto: arhiva.

Meghan și Harry au strălucit pe covorul roșu

Meghan și Harry au strălucit pe covorul roșu, prezentându-se cu eleganță și ținute relaxate. Cu toate acestea, atenția s-a îndreptat și asupra feței ducesei, unde unii internauți au observat o ușoară modificare a trăsăturilor, sugerând posibilitatea unei intervenții estetice, cum ar fi fillerele sau botoxul.

Zâmbetul ducesei părea mai puțin natural decât până la acest eveniment

În special, privind zâmbetul lui Meghan, unii observatori au remarcat că acesta părea mai puțin natural decât în trecut, provocând speculații și întrebări cu privire la posibilele schimbări la care ar fi recurs ducesa. Un comentator de pe Daily Mail a menționat: "Meghan are o față cu totul nouă! Arată diferit. Și-a făcut ceva la față sau a slăbit prea mult? Are o altă față".

Criticii au privit cu reticență zâmbetele cuplului regal

Însă, în paralel cu discuțiile despre posibile intervenții estetice, criticii au privit cu reticență atmosfera pozitivă și zâmbetele cuplului regal în contextul unor evenimente familiale delicate.

Prințul Charles a anunțat o operație de urgență la prostată

Tatăl lui Harry, Prințul Charles, a anunțat că va fi nevoit să suporte o operație de urgență la prostată, iar Kate, soția prințului William, se afla internată pentru recuperare după o intervenție abdominală complicată.

Fața schimbată a ducesei rămâne un subiect de dezbatere

Așadar, fața transformată a ducesei Meghan Markle rămâne un subiect de speculații și dezbatere, iar opinia publică este împărțită între interpretarea transformării ca rezultat al intervențiilor estetice și alte posibile explicații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net