Vești tragice pentru fanii lui Alain Delon! „Nu mai vrea să trăiască dacă...”

Vești tragice pentru fanii legendarului actor francez Alain Delon. Un raport medical a adus la lumină o realitate teribilă despre starea de sănătate a acestuia. Se pare că medicii l-au descris drept fragil, cât și slăbit, atât fizic, dar și din punct de vedere psihologic.

Starea lui Alain Delon este din ce în ce mai gravă / foto: Profimedia
Starea lui Alain Delon este din ce în ce mai gravă / foto: Profimedia

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la filmnow.ro, raportul medical folosește termeni extrem de îngrijorători, atunci când face referire la starea de sănătate a faimosului actor, acum în vârstă de 88 de ani. Printre îngrijorările cele mai mari ale medicilor sunt riscul major de suicid, durerile difuze pe care Alain Delon le are constant, dar și, nu în ultimul rând, „abolirea totală a discernământului”.

Se pare că acest bilanț medical a fost efectuat între 13 septembrie și 4 octombrie 2023, fiind necesar în cadrul unei anchete a autorităților. Acestea au luat măsuri în urma plângerilor depuse de către cei 3 copii ai actorului francez împotriva lui Hiromi Rollin, care este îngrijitoarea și partenera starului. Cei trei fii ai lui Alain Delon au descris-o pe Rollin drept o „damă de companie”.

Sănătatea lui Alain Delon este mai fragilă ca oricând

Un expert din cadrul anchetei a urmărit cu atenție schimbările pe care starea de sănătate a actorului le-a suferit, de-a lungul mai multor ani. Încă din anul 2019, un psihiatru a dat un prim diagnostic extrem de îngrijorător, vorbind despre racția depresivă pe care Alain Delon a avut-o în urma accidentului vascular suferit.

„Domnul Delon își exprimă descurajarea și o pierdere de încredere în corpul său. El afirmă în mod repetat că nu mai vrea să trăiască dacă trebuie să rămână handicapat sau spitalizat”, scria în 2019 psihiatrul care l-a examinat pe Alain Delon, potrivit sursei citate.

Din păcate, medicii au mai constatat o deteriorare a stării generale de sănătate a faiosului actor francez. De asemenea, se pare că Alain Delon se confruntă cu insuficiență cardiacă, cât și o durere difuză în tot corpul. Se pare că starea actorului se deteriorează constant, pe măsură ce trece timpul.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net