El a înșelat-o, iar ea l-a pedepsit crunt. L-a închis într-o valiză și ce a urmat depășește orice imaginație!

17 martie 2023 14:30   Internațional

Ceea ce trebuia să fie, de fapt, un joc amuzant între două persoane care se iubesc a devenit o crimă controversată. Sarah Boone și Jorge Torres Jr formau un cuplu, însă relația dintre ei era bazată pe o serie de infidelități venite din partea bărbatului, iar violența domestică făcea parte din trecutul relației lor.

Înfiorătoarea poveste s-a desfășurat în luna februarie a anului 2020, când Sarah și iubitul său au consumat alcool, însă la acel moment le-a venit ideea de a se juca de-a v-ați ascunselea. Potrivit informațiilor oferite de femeie, bărbatul s-a implicat în joc și s-a ascuns într-o valiză.

Eu și prietenul meu ne jucam aseară și l-am pus într-o valiză și ne jucam... un fel de joc de-a v-ați ascunselea, așa că... am adormit și m-am trezit și el era mort în valiză. Nu știu ce s-a întâmplat. Îi ieșea sânge din gură. Este țeapăn și este violet”, povestea Sarah, potrivit informațiilor oferite de Știrile Pro TV.

Și-a pedepsit iubitul pentru că i-a fost infidel

Deși din primele declarații femeia a mărturisit că nu știa ce s-a întâmplat cu iubitul ei, ulterior a admis faptul că ea a fost cea care îl băgase pe bărbat în valiză. Sarah a mers la somn și a presupus că Jorge va ieși din valiză și va merge lângă ea, în pat.

În dimineața zilei următoare, aceasta și-a dat seama că partenerul ei murise și l-a telefonat pe fostul soț, el fiind cel care a sfătuit-o să sune la Poliție.

După ce le-a recunoscut anchetatorilor că ea l-a închis, de fapt, pe bărbat în valiză și a mers la somn, oamenii legii au descoperit în telefonul un clip video în care era filmată valiza în care Jorge fusese închise.

Polițiștii au rămas stupefiați când au auzit strigătele disperate de ajutor ale bărbatului, care o implora pe Sarah să deschidă valiza și să-l lase să iasă, pentru că se sufoca.

Pentru tot ce mi-ai făcut. Să te ia naiba. Stupid”, a fost reacția femeii, după cum s-ar fi văzut pe filmare.

„Nu pot să respir, la naiba", a spus iubitul ei.

„Asta e vina ta. Așa mă simt eu când mă înșeli. Probabil că ar trebui să taci naibii din gură”, i-a răspuns Sarah.

Mai multe