Hillary Clinton, la un pas de leșin la ceremoniile în memoria eroilor din 11 septembrie 2001

11 septembrie 2016 22:41   Internațional
Ultima actualizare:

Duminică, 11 septembrie, s-au împlinit 15 ani de la evenimentele care au îndoliat și șocat întreaga lume. Atentatele teroriste de la Pentagon și de la turnurile gemene World Trade Center au provocat moartea a 2996 de oameni și rănirea a altor 6000. La 15 ani de la dezastru, în New York s-au desfășurat ceremonii în memoria celor căzuți și încurajarea celor care au supraviețuit.

Printre cei care au participat la procesiuni a fost și candidata Partidului Democrat la președinție, Hillary Clinton. Aceasta a fost nevoită să-și scurteze timpul petrecut acolo, întrucât s-a simțit rău. Asistenții și gărzile de corp i-au fost aproape și au împiedicat prăbușirea ei. Soția fostului președinte Bill Clinton a simțit că nu o mai țin puterile și s-a îndreptat spre mașina care îi era destinată. Ajunsă în apropierea dubiței, politiciana s-a topit pe picioare și nu mult i-a lipsit să se facă una cu pământul. Doar viteza de reacție a celor aflați în serviciul ei a salvat-o, notează Daily Mail.

Reprezentanții lui Hillary Clinton au încercat să nege că a fost la un pas să leșine și au spus că au luat-o de acolo din cauză că aceasta a simțit că o invadează un val de căldură excesivă. La scurt timp, Hillary a dat o declarație și a afirmat că se simte grozav. Oponenții ei politici au făcut public, în ultimul timp, zvonuri cu privire la sănătatea precară a candidatei la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Mai multe