Joe Biden, insultat în timpul videoconferinţei de Crăciun! VIDEO

25 decembrie 2021 8:56   Internațional
Ultima actualizare:

Președinții americani care urează copiilor un Crăciun fericit este o tradiție anuală și, de obicei, trece fără atenție prea mare din partea presei. Ultima dată când evenimentul a apărut în știri a fost în 2018, când președintele Donald Trump a chestionat un copil de 7 ani dacă mai crede în Moș Crăciun. Acum, a venit rândul actualului președinte al SUA, Joe Biden, care a fost insultat de un ascultător.

Joe Biden și Jill au respectat tradiţia Casei Albe şi au vorbit cu mai multe persoane care apelează la o linie telefonică pentru a urma traseul lui Moş Crăciun, gestionat din 1955 de Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospaţială (North American Aerospace), relatează adevarul.ro

Joe Biden, înjurat codat de un tată american

În videoconferinţa de la Casa Albă, Joe Biden a discutat cu Jared, tată a patru copii. La finalul discuţiilor, președintele american i-a urat părintelui «un Crăciun minunat», iar acesta i-a răspuns că-i transmite şi el un «Crăciun fericit”, iar la final a adăugat «Let's Go Brandon».   «Let's Go Brandon, sunt de acord", a răspuns Joe Biden. De fapt, aceste cuvinte înseamnă  «F**k Joe Biden». Clipul în care Joe Biden este insultat a devenit rapid viral în mediul online.

Eufemismul a fost adaptat dintr-un interviu local cu un pilot de maşini de curse, Brandon Brown. Victorios într-o competiţie dintr-un circuit Nascar în Alabama, pilotul de 28 de ani a fost intervievat la 2 octombrie de o jurnalistă a NBC. Ridicând vocea pentru a acoperi ce scandează tribuna, femeia spune: «Puteţi auzi scandările mulţimii: Haide, Brandon! ('Let's Go Brandon' - n.r.)». De fapt, pe fundal se aude foarte clar că mulţimea scandează: «F**k Joe Biden!». Astfel, acest slogan este folosit în mod normal de republicanii care nu îl suportă pe Joe Biden. Pentru a nu folosi cuvinte vulgare, ei aleg să spună acest eufemism. Nu doar oamenii de rând îl folosesc, chiar și  şi politicieni republicani de prim rang au preluat această zicală.

Mai multe