Kate Middleton, prințesa-soldat! Imagini inedite cu soția lui William pe „câmpul de luptă”

9 martie 2023 7:10   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton (41 de ani) a vizitat zona de antrenament din Salisbury, miercuri dimineață, pentru a participa la un exercițiu militar pentru victimele de pe câmpul de luptă, în timpul primei ei îndatoriri oficiale ca noul colonel al Gărzilor Irlandeze.

Kate Middleton a primit lecții de prim ajutor de la soldați

Prințesa de Wales a purtat, desigur, și o uniformă militară, pentru a-și intra și mai bine în rol! Kate Middleton a luat parte la exercițiul militar de miercuri, unde a îngrijit un soldat „rănit” și a inspectat unele dintre mașinile soldaților.

Și, de parcă exercițiul nu ar fi fost suficient de dificil, vremea a fost împotriva ei. Kate a terminat antrenamentul în mijlocul unui viscol, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Din fericire, Prințesa de Wales a venit pregătită, cu o ținută militară compusă din mărci de lux și articole reciclate.

Sub jacheta ei de camuflaj, Kate a purtat un pulover Holland Cooper, în valoare de 149 de lire sterline (823 de lei), cu un detaliu din tricot și mâneci cu nasturi.

A mai purtat și o pereche de pantaloni în valoare 150 de lire sterline (827 de lei), de la G-Star Raw, iar cizmele ei de încredere au fost o pereche pe care a mai purtat-o ​​de mai multe ori, de la brandul Berghaus, costând aproximativ 175 de lire sterline (966 de lei). Și-a prins părul într-o împletitură franțuzească și în unele fotografii a fost surprinsă purtând și o căciulă de lână, pentru a se proteja de temperaturile înghețate. 

Caporalul Jodie Newell, în vârstă de 25 de ani, care i-a predact lecții de prim ajutor Prințesei de Wales a spus: „Am avut mari emoții! A fost o onoare pentru mine să îi predau Prințesei de Wales. I-am arătat ce facem noi medicii în armată. A fost uimitor că a vizitat zona de antrenament, în special de Ziua Internațională a Femeii”.

Mai multe