Kate Middleton, ravisantă într-o rochie reciclată!

20 decembrie 2021 8:21   Internațional
Ultima actualizare:

O prințesă fără pretenții! Kate Middleton (39 de ani) a demonstrat de-a lungul anilor că are o dragoste aparte pentru purtarea acelorași ținute. Ducesa de Cambridge a făcut acest lucru din nou, recent, când a participat la Royal Variety Performance alături de soțul ei, prințul William (39 de ani).

Kate Middleton a purtat o rochie verde, cu paiete și o pereche de cercei de aur, ținută pe care a purtat-o anterior în timpul turneului său din Pakistan, în 2019, scrie tabloidul britanic The Sun.

Kate Middleton a arătat uimitor în rochia cu mâneci lungi, semnată de Jenny Packham, perfect festivă pentru această perioadă a anului , pe care a accesorizat-o cu un clutch verde cu bijuterii și o pereche de pantofi cu toc, tot verzi, confecționați din piele intoarsa.

Kate Middleton a reciclat o rochie din 2019 pentru Royal Variety Performance

Ducesa a purtat anterior această rochie superbă la o seară la Monumentul Național al Pakistanului din Islamabad, găzduită de Înaltul Comisar britanic Thomas Drew, și a accesorizat-o cu o eșarfă cu margele verzi pentru acea ocazie.

Dar eșarfa a lipsit din ansamblu în timp ce a pozat pentru poze la Royal Variety Performance. Părul ei a fost coafat diferit față de normal, prins în lateral în bucle largi, în timp ce machiajul ei s fost simplu, elegant și fără efort. Kate Middleton a optat pentru un ruj roz și un smokey eye discret.

Coafura a fost atent aleasă pentru a atrage atenția asupra  alegerii ei de cercei pentru această ocazie! Fanii cu ochi de vultur s-au grăbit să constate că a mai purtat și în trecut cerceii Zenyu Chandelier de la compania de bijuterii semifine Missoma. Ducesa de Cambridge a debutat anterior cerceii delicati din aur de 18 carate cu o ținută mai casual în a treia zi a turneului ei din Pakistan, în 2019.

Kate Middleton și prințul William au împreună trei copii, George (8 ani), Charlotte (6 ani) și Louis (3 ani). Cei doi s-au căsătorit în anul 2011.

Mai multe