Leonardo din Caprio și-a cerut iubita la Roma? Au luat masa cu părinții și un detaliu arată importanța întâlnirii.FOTO

9 octombrie 2024 5:55   Internațional
Ultima actualizare:

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 49 de ani, și modelul Vittoria Ceretti, de 26 de ani, par să ducă relația lor la un alt nivel. Cel puțin asta scriu publicațiile din Roma. Celebrul actor a fost surprins cu iubita la un restaurant de lux, iar prezenți la o cină intimă au fost și tatăl vitreg al actorului și mama ei. Încă un detaliu indică importanța întâlnirii.

Di Caprio a comandat un vin 27.000 de dolari

Leonardo din Caprio a ajuns la restaurantul de lux din Roma cu fața complet acoperită cu o mască sanitară și cozorocul unei șepci tras peste ochi.

A fost așteptat la intrare de personalul restaurantului „Pierluigi”. Di Caprio nu a reușit să îi păcălească pe paparazzi din Roma care l-au fotografiat toată seara.

Vedata de la Holywood a venit cu iubita lui, modelul Vittoria Ceretti, de 26 de ani, dar au fost prezenți și câte un părinte din partea fiecăruia. Tatăl vitreg al actorului și mama modelului.

Leonardo din Caprio a comandat o sticlă de vin de 27.000 de dolari

Prezența părinților celor doi i-a dus pe jurnaliști cu gândul că cina de la restaurantul Pierluigi din „Cetatea Eternă”, Roma, ar fi fost o cerere în căsătorie.

Un alt element care arată că cina a avut o importanță deosebită a fost faptul că Di Caprio a comandat un vin extrem de scump, evaluat la 27.455 de dolari.

  Potrivit surselor, pe parcursul cinei, care a durat câteva ore, atmosfera a fost relaxantă și plăcută și s-a încheiat cu un desert, tot de lux.

Publicația TMZ a reușit să obțină câteva imagini de la această ieșire, alimentând astfel speculațiile despre cât de serioasă este această relație.

Vittoria, tot mai des în compania mamei lui Di Caprio

Chiar dacă cei doi nu au avut până acum o apariție oficială pe covorul roșu, ieșirile lor frecvente au alimentat zvonurile că povestea lor de dragoste devine tot mai serioasă. Se zvonește că cei doi s-au logodit în secret la începutul acestui an, însă aceste speculații au fost infirmate. Cu toate acestea, aparițiile repetate ale Vittoriei alături de mama lui Leonardo au atras atenția presei.

Mai multe