Mama și fiica se îmbracă mereu la fel. Au 150 de ținute asortate perfect

6 februarie 2022 20:43   Internațional

Se îmbracă numai şi numai la fel ca fiica ei de 1 an şi 7 luni! Laura Hampson are deja 150 de costumaţii asortate perfect la hăinuţele micuţei Darlene. Vrea să facă asta mereu.

De când a născut, a avut cea mai mare grijă să fie tot timpul îmbrăcată ca fiica sa! Laura Hampson, în vârstă de 39 de ani, din Wigan, oraş din Comitatul Metropolitan Greater Manchester, regiunea North West England, Marea Britanie, spune că se va îmbrăca mereu aproape identic ca fata ei, Darlene, până aceasta nu va mai accepta acest lucru.

Laura este foarte pasionată de modă şi spune că vrea ca micuţa ei să pară o miniatură a sa. Să pară a fi ”gemene”. Deja, faptul că se asortează cu mare atenţie i-a adus celebritate. Toată lumea din oraş o cunoaşte. Şi chiar i s-a dus faima în lume datorită acestei idei.

”De când a venit pe lume Darlene şi până acum a trebuit să caut numai piese vestimentare asemănătoare. Pentru primăvară, am deja 20 de perechi de costumaţii, pentru mine şi pentru ea, pregătite de anul trecut. Urmăresc mult timp prin magazine şi mai ales pe site-urile online haine care să fie cât mai asemănătoare pentru mine şi pentru fetiţa mea”, a dezvăluit Laura.

Ea a ajuns chiar să modifice şi să vopsească unele articole vestimentare numai să se asigure că sunt în perfectă armonie cele pe care le poartă ea cu cele cu care o îmbracă pe micuţă. ”Mă opreşte lumea pe stradă şi mă admiră. Toţi mă întreabă cum reuşesc performanţa asta”, spune cu mândrie mămica britanică. Este fericită că a avut o fiică, dacă era băiat nu putea să se asorteze aşa de bine cu el. Partenerul ei, Daryl, de 34 de ani, e încântat că soţia sa şi fata se asortează aşa de bine.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Mai multe