Mark Zuckerberg a șocat Instagramul. Ce i-a făcut soției

15 august 2024 10:25   Internațional
Ultima actualizare:

Mark Zuckerberg, şeful Meta, a publicat pe Instagram o imagine, iar urmăritorii lui au comnetat intens. În imaginea publicată de părintele Facebook soția lui apare lângă o statuie uriașă de culoarea personajelor din Avatar cu înfățișarea ei. Zuckerberg le-a explicat milioanelor de fani pe care îi are pe rețeaua socială de ce i-a făcut o statuie soției. 

Statuia albastră cu chipul soției lui Zuckerberg

Zuckerberg și-a uimit milioanele de urmăritori cu o fotografie în care soţia sa, Priscilla Chan apare stând lângă o statuie albastră peste care dă senzația că flutură un văl argintiu. Sculptura este albastră și este după chipul şi asemănarea ei, scrie BBC.

Statuia, care are o înălţime de aproximativ 2,1 metri,  a fost comandată de directorul general al companiei mamă a Facebook, artistului Daniel Arsham din New York. Acesta a realizat sculptura, iar când a fost finalizată, a fost amplasată sub un copac în ceea ce pare a fi o grădină rezidenţială.

Ce au comentat utilizatorii 

Priscilla Chan apare în fotografie în fața statuii, îmbrăcată lejer și ducând la gură o cană de aceeași culoare albastră ca statuia.  

Culoarea izbitoare şi dimensiunea impunătoare a figurii au stârnit comentarii pe internet, cele mai multe comparaţii fiind cu personajele din "Avatar". Au fost și glume despre identitatea lui Zuckerberg pe care l-au numit „bărbat cu soţie”.

 Priscilla comentat la dezvăluirea operei de artă de către soţul ei pe Instagram, spunând:

„Cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine?”, împreună cu un emoji în formă de inimă.

Explicația lui Mark Zuckerberg

Boss-ul de la Meta a adus și o explicație despre statuia care o înfățișează pe soția lui. 

El a spus că a fost o dorință de a onora „tradiţia romană de a-ţi sculpta soţia”, a scris Zuckerberg pe Instagram.

Potrivit National Museums Liverpool, statuile din Roma antică erau adesea realizate pentru a-i onora pe cei dragi decedaţi sau „pentru a face referire la rude şi pentru a face asocieri semnificative”.

Zuckerberg şi Chan sunt căsătoriţi din 2012 şi au trei fiice.

Mai multe