O femeie a fost sechestrată de fostul soț și torturată timp de 12 ani. Prin ce chinuri a trecut

7 august 2023 14:53   Internațional
Ultima actualizare:

Autoritățile din Franța au făcut, de curând, o descoperire șocantă. Timp de 12 ani un bărbat din Germania și-ar fi torturat și sechestrat soția.

Femeia a fost găsită de poliție în Forbach, Moselle, încuiată într-o cameră, dezbrăcată și cu părul ras. Ea a fost dusă de urgență la spital. Acum, autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele aubuzului.

După 12 ani de tortură și izolare, nemțoaica de 53 de ani a reușit să fure un telefon și să contacteze serviciile de urgență germane din Wiesbaden, potrivit BFMTV, care citează o sursă din cadrul poliției, scrie Mediafax.

Cuplul mai fusese vizitat de poliție

Poliția din Franța, care a ajuns, luni, la fața locului, l-au arestat pe bărbatul din Germania, în vârstă de 55 de ani. Aceștia au găsit-o pe soția sa încuiată într-o cameră, dezbrăcată și cu părul ras.

Interogată de polițiști, victima a declarat a fost răpită și torturată din 2011. Odată ajunsă la spital, medicii au constatat starea jalnică a femeii care părea să aibă fracturi vechi la mâini și picioare. Victima se află în prezent în camera de urgență.

Potrivit unei surse din cadrul poliției, o intervenție a avut loc la locuința cuplului în 2019, în urma unui apel din partea unui vecin îngrijorat. La momentul respectiv, cuplul a negat afirmațiile vecinului.

Acum, soțul a fost reținut. A fost deschisă o anchetă pentru răpire, viol în formă agravată și acte de tortură și barbarie.

O femeie răpită din România, salvată de polițiști

Tot astăzi, o femeie în vârstă de 45 de ani, răpită și sechestrată într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei, a fost salvată de polițiști după ce a reușit să vorbească cu o prietenă prin intermediul unei aplicații de chat online.

Poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secția 24 Poliție au salvat, luni, o femeie de 45 de ani, care era ținută într-un apartament, împotriva voinței sale.

De fapt, Secția 24 Poliție a fost sesizată de o femeie care a spus că a fost contactată de o prietenă, prin intermediul unei aplicații de mesagerie online, care i-a spus că este lipsită de libertate și agresată la o adresă din Sectorul 5.

Mai multe