Prințesa Diana visa ca prințul Harry să ajungă rege într-o bună zi! Porecla pe care i-a oferit-o mezinului familiei

25 ianuarie 2022 15:20   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul William va ocupa la un moment dat tronul Casei Regale a Marii Britanii, însă se pare că mama sa, prințesa Diana era de părere că altcineva s-ar descurca mult mai bine în postura de rege. Motivul pentru care Diana spera ca prințul Harry să devină conducător într-o zi. 

Din ziua în care s-a născut, prințul William a fost conștient de rolul important pe care îl joacă în cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Ca moștenitor al tronului, probabil că într-o zi va fi rege și a fost conștient de destinul său încă de la o vârstă fragedă.

Potrivit unui expert regal, mama sa, prințesa Diana, a crezut dintotdeauna că fratele mai mic al lui William, prințul Harry, ar fi de fapt un monarh mai bun și chiar a avut o poreclă secretă pentru el!

Porecla pe care prințesa Diana i-a oferit-o prințului Harry

Regreta prințesă nu a divulgat de ce credea că fiul ei cel mic ar fi mai potrivit pentru postul de conducere, dar potrivit expertului regal, el i-a declarat de mai multe ori mamei sale că nu dorește să fie rege într-o bună zi. Și ca răspuns, se spune că Harry a declarat: „Dacă nu vrei slujba, o voi avea eu". Potrivit expertului regal Robert Jobson, acest lucru a determinat-o pe Diana să-l numească pe Harry GKH sau Bunul Rege Harry.

În 1995, în timpul celebrului ei interviu Panorama cu Martin Bashir, prințesa a fost întrebată dacă titlul de rege ar trebui să îi revină direct lui William, care atunci avea 13 ani.

Ea a spus: „Ei bine, trebuie să conștientizezi că William este foarte tânăr în acest moment, așa că nu este de dorit ca o povară ca asta să fie pusă pe umerii lui la o astfel de vârstă. Deci nu pot răspunde la această întrebare.”, declara Diana. 

Cu toate acestea, cu William aflat la doar câteva luni distanță de a împlini 40 de ani, o expertă regală a spus că crede că acesta este acum matur pentru viitorul său rol.

Cred că am văzut o reticență de a prelua rolul la începutul adolescenței, el și-a cunoscut destinul, așa cum nimeni dintre noi nu o face de la o vârstă atât de fragedă. Dar în ultimii doi ani, el a arătat că este omul potrivit pentru a deveni rege. Acceptă pe deplin rolul și responsabilitatea", susține expertul, confortm The Mirror. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Mai multe