Realitatea unei vacanțe all inclusive, în Turcia. Experiență inedită trăită de 2 vloggeri români. „Asta este capcana..."

26 iulie 2024 20:55   Internațional

Sunt mulți cei care aleg să-și petreacă vacanțele în străinătate, iar Turcia rămâne o destinație preferată. Doi populari vloggeri de călătorie de la "HaiHui în doi” au povestit, recent, despre experiența lor din Antalya, de la all-inclusive, scrie adevărul.ro. Vloggeri au rămas plăcut suprinși de preparatele turcești, dar au spus și care a fost capcana pentru ei.  

„Asta este capcana all inclusive-ului"

Românii aleg să petreacă vacanțele în Turcia deoarece acolo găsesc luxul și priveliștea dorită. Mâncarea turcească este delicioasă, iar calitatea de acolo este rar găsită în alte locuri.

 „Mamma mia, cum arată! Mi se pare că sunt atractive din punct de vedere al culorilor. Clar, este cel mai complex și cel mai arătos all inclusive la care am fost vreodată. Nu știu ce să aleg. Asta este capcana all inclusive-ului că nu știi ce să alegi. Toate arată apetisant. Nu știu dacă este psihologie în spate, dar sunt foarte multe culori.

Problema e că nu mi-e foame, dar tentația este mare și aș vrea să încerc și toate. Asta este tentația numărul 1 în vacanța la all inclusive. Prezentarea face toți banii, gustul nu mai zic”, au recunoscut vloggeri de călătorie de la „HaiHui în doi”.

„Ne dorim să testăm toate tipurile de experiență, cu atât mai mult cele în privința cărora avem idei preconcepute. Uite că-mi place în Turcia foarte mult, recunosc că m-am lăsat cu greu convinsă să ajungem aici. Mi se pare că este peste Egipt toată experiența asta”, au adăugat vloggeri.

Cât au plătit pentru vacanța în Antalya

Andreea și Ion s-au cazat într-un resort din Belek, în care camera pe noapte cu ultra all inclusive a costat 300 de euro. Pentru patru nopți, pe malul mării, au plătit 1.200 de euro/două persoane, la care se adaugă și costul biletelor de avion: 1.400 de lei, plus 700 de lei bagajele de cală. 

„Să înceapă revelionul vloggerilor”!Dormitorul chiar arată super-bine. Știam că turcii sunt renumiți pentru zona asta de hoteluri de lux, all inclusive (AI). Acesta este unul ultra all inclusive (UAI). Așteptările mele chiar au fost depășite, până acum. Totul este țiplă. Surpriza este priveliștea. Suntem la ultimul etaj, avem un jacuzzi (pe terasă). Eu voiam să explorez Turcia cu mașina. Chiar nu voiam să vin la ultra all inclusive, dar mă bucur că am făcut-o. Welcome în vacanța vloggerilor! Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva. Ne așteptam la ceva cu review-uri multe, pentru că întotdeauna este important să mergem la un hotel testat de alții, să aibă notă bună”.

Altă experiență: 2.000 euro, all inclusive în Turcia

Ce experienţă a trăit un român după ce a plătit 2.000 de euro pentru o săptămână la all inclusive în Turcia. Românul, împreună cu soția și copilul său, a început sejurul într-o cameră cu terasă și acces direct la piscină. Deși au existat câteva detalii minore care nu l-au mulțumit, overall, vacanța a fost mult peste așteptări.

Turistul a apreciat varietatea și calitatea mâncării și băuturii oferite. De la kebab și kofteci, la fructe de mare, miel, rață și prepeliță, meniul a fost bogat și diversificat. Băuturile au inclus produse de top, cum ar fi vinuri bune și bere. De asemenea, personalul hotelului a fost amabil și prompt în rezolvarea oricăror probleme. Curățenia în camere a fost realizată zilnic, iar frigiderul a fost alimentat constant cu băuturi și gustări. De asemenea, hotelul a organizat evenimente speciale pe plajă, precum petreceri câmpenești cu diverse delicatese.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Mai multe