Regina Letizia a Spaniei, înmărmurită de durere la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

19 septembrie 2022 13:50   Internațional
Ultima actualizare:

Regina Letizia a Spaniei a fost foarte afectată de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Alături de soțul soțul ei, Felipe al VI-lea, a luat parte la funeraliile regretatei suverane și a fost surprinsă extraordinar de îndurerată la catafalcul Elisabetei a II-a. 

Între Casa Regală britanică și familia regală a Spaniei a existat dintotdeauna un profund respect. Trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a II-a a fost un moment deosebit de dificil pentru Regina Letizia a Spaniei și soțul ei Felipe al VI-lea, care o alinta pe suverană «mătușa Lilibet».

Citește și: Despărțirea este sfâșietoare! Meghan Markle, cu lacrimi în ochi, la înmormântarea reginei Elisabeta

Cu o zi înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, Letizia a Spaniei a venit alături de soțul ei la Palatul Buckingham pentru a-și lua «adio» de la suverana Marii Britanii. Letizia a Spaniei a fost surprinsă la catafalcul Reginei Elisabeta, într-o postură solemnă, gânditoare și extrem de îndurerată. 

Nu rata nici: Kate Middleton, un ultim omagiu adus reginei, în ziua înmormântării! Cum a accesorizat celebrul colier de perle al suveranei cu ținuta

Citește toată știrea pe OkMagazine

Mai multe